Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Riblja Mladj

<< < (18/22) > >>

Arsa:
Nikola, još jedno pitanje.

Ne znam da li ste i kako nivelisali jezerce? Tu pre svega mislim na odnos gornjeg dela u odnosu na donji. Da li ivice jezera prate konfiguraciju zemljišta ili su gornja i donja obala na istom nivou?

A što se trave tiče, nemoj ništa da kupuješ. Dođi kod mene na Resničko jezero i počupaj nekoliko strukova trske i ona će se dosta brzo raširiti. Trsku, lokvanje i druge biljke možeš naći i uz usput do tog  tvog jezerca. Verujem da ima dosta bara do tamo. Uz put je i Sava pa možeš da staneš i potražiš to što ti treba.

Kapetan:
jos nije radjena nivelacija.. to cemo za 2-3 godine kada se slegnu "strane" onda ce jezero dobiti dubinu koju hocemo (oko 2 metra) sada je oko 180 i ona strana ka bagremima je dosta vislja ...
jedino smo u manjem krugu napravili dublji deo (30 cm dublje) da u slucaju izlova i slicno tu mozemo da vadimo ribu ...

dolazim po biljke : )

poljo:
Sto nisi napravio stepenice da djeca mogu ulaziti i izlaziti bezbjedno ? Nadam se da nisi naivan da mislis da ulaziti nece

milan vlajkovic:

hi
da li ste znali za ovo
www.ehow.com/facts-5864289-hydrogen-peroxide-pond-algae.html
(  ili kako koristiti oksizen da voda ostane cista)
ima dosta o tome na pinterestu

poz                                                       

Sora:
Kod mene se voda potpuno zazelenila i dok je menjala boju svakog dana je bilo uginca (2-3 a bogami i do 6) Jel zna neko kako da dezinfikujem vodu i sta da radim. Komsija mi kaze da rastvorim 100g kreca u prahu pa da poprskam po pazenu i tako 3 dana za redom.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju