E, ovako treba... > Tomos

Problem sa Tomos 18

(1/2) > >>

Savska meduza:
Eto pazarim ja neki dan od prijatelja T18 , njemu stajalo u garaži , palio ga povremeno u buretu . Radi ko doksa nema sta , penta je u odličnom stanju. Ali.. Uvjek ono ali ... Imam problem sa brzinama , sta se desava... Kada ubacim u brzinu naprijed on gura naprijed , kada ga ubacim u ler , on opet gura naprijed , a kada ga ubacim u rikverc on ne gura nigdje ... Pomagajte , o cemu se radi ovdje i kako da rijesim ovaj problem  ???

Vuk:
Imas li daljinske komande, ako ih imas verovatno sa njima nesto nije u redu. Ako ne onda nesto nije u redu sa biracem brzina. Trece nema :)

Kapetan:
skini kapu i demontiraj sve komande koje imas cak i spoljnu rucicu za gas ... startuj motor , drzi ga u leru i rucno ubacuj NAPRED , LER , NAZAD ... ako to radi probelm je van motora znaci sajle i slcino ...

Savska meduza:
Probao sam sve , skidao sajle , probao rucno i opet isto ... Ako je do biraca brzina , kako to da rijesim ? Hvala

Kapetan:

--- Citat: Savska meduza  27, 07, 2013, 13:04:24 posle podne ---Probao sam sve , skidao sajle , probao rucno i opet isto ... Ako je do biraca brzina , kako to da rijesim ? Hvala

--- Kraj citata ---

ako na rucnom prebacivanju zeza nosi kod majstora... to ne bi trebalo da je velik kvar...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju