Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav sa otoka Raba !
zoki novus:
Ako sretnes Ribaric Marjana puno ga pozdravi!
Mornar_Popaj:
Želja mi je imati dunavski tabanaš sa kabinom za dvoje. Na moru sam samo preko ljeta, pa svaki dan šetam uz more, gledam barke i uzdišem. Nadam se ne zadugo. Osnovna namjena tog čamca bi trebala biti lagana vožnja po Dunavu ili Savi, maksimalno 10 km uzvodno od Aljmaša na Dunavu odnosno Županje na Savi. Kabina bi trebala štititi od kiše, vjetra ali i neželjenih pogleda kada u čamac dođe bolja polovica, jdnom riječju treba mi čamac za pecanje i uživanje...
Nadam se da ću ovdje pronaći informacije o čamcu kakav mi treba. Mogao bi izgledati poput ovog Apatinskog kabinaša starog 35 god. uz minimalne preinake i dorade...
Mornar_Popaj:
--- Citat: zoki novus 21, 07, 2013, 22:07:07 posle podne ---Ako sretnes Ribaric Marjana puno ga pozdravi!
--- Kraj citata ---
Uf, na Rabu ima Ribarića ko ribe u moru. Imam nekoliko frendova Ribarića, pa ću prenijeti pozdrav ako nađem baš baš Marijana Ribarića
Zvonimir:
Dobro nam dosao. A sto se tice drvenog kabinasa polako nabaviseg ga. Nekad su drvene camce radili u Provu na Savi, blizu Sapca a dali ih jos rade to se moze proveriti.
zoki novus:
--- Citat: Mornar_Popaj 21, 07, 2013, 22:19:04 posle podne ---
--- Citat: zoki novus 21, 07, 2013, 22:07:07 posle podne ---Ako sretnes Ribaric Marjana puno ga pozdravi!
--- Kraj citata ---
Uf, na Rabu ima Ribarića ko ribe u moru. Imam nekoliko frendova Ribarića, pa ću prenijeti pozdrav ako nađem baš baš Marijana Ribarića
--- Kraj citata ---
62-go godiste izrabljen ali zna kad je kojoj ribi stajun i sve talijanske jeske za istu... a3
Bio samnom u vojsci 80-te i bili smo bas dobri
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju