Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Prevo splava, katamarana P O M O C
STG:
--- Citat: broker975fx 11, 07, 2013, 14:46:35 posle podne ---
--- Citat: dankan 11, 07, 2013, 13:10:44 posle podne ---hvala svima, na kraju je odluka pala da se konstrukcija isece na pola, transportuje i onda ponovo spoji. Javicu kako je proslo! :)
--- Kraj citata ---
Ako mislis kopnom to ce te izaci skuplje nego vodom al kako hoces 114
--- Kraj citata ---
Hoce covek da prodje jeftinije,pa kud puklo.
Ima neka narodna i za to. 6589
Sta ce mu faliti,kakvi faktori,pa tom idejom ga nece prebaciti do decembra,stalno neki gliseri,kosava,kisa...
dankan:
Drugari, nije mi ideja da prodjem jeftinije vec kvalitetnije. Naime, ja sam taj katamaran kupio i on je stajao na zemlji bar godinu dana na pontonima direktno. Spustiti u vodu, vuci i onda biti polusiguran kakav je odozdo nije posao. Ovako, danas sam uspesno isekao, transportovao katamaran i sada za vikend ide pregled i ponovna zastita pontona. Kada ga spustim u vodu i montiram kucicu nema vise vadjenja, tako da je ovo jedinstvena prilika bila.
Svakako hvala vam svima na podrsci. Kacim slike nakon zavresetka radova :-)
IKA:
A roštilj 357 sajkaca
STG:
--- Citat: dankan 11, 07, 2013, 23:04:50 posle podne ---Drugari, nije mi ideja da prodjem jeftinije vec kvalitetnije. Naime, ja sam taj katamaran kupio i on je stajao na zemlji bar godinu dana na pontonima direktno. Spustiti u vodu, vuci i onda biti polusiguran kakav je odozdo nije posao. Ovako, danas sam uspesno isekao, transportovao katamaran i sada za vikend ide pregled i ponovna zastita pontona. Kada ga spustim u vodu i montiram kucicu nema vise vadjenja, tako da je ovo jedinstvena prilika bila.
Svakako hvala vam svima na podrsci. Kacim slike nakon zavresetka radova :-)
--- Kraj citata ---
Ali u startu pogresan post koji navodi na pogresne odgovore. upavusi
Pomenuo si Yamaha 8 za guranje ili neki veci brodic.
U stvari objekat je na suvom,dakle treba ti kamion,prikolica ili slicno...
srsa:
--- Citat: IKA 11, 07, 2013, 23:06:42 posle podne ---A roštilj 357 sajkaca
--- Kraj citata ---
Шта ће ти роштиљ, само набијаш холестерол, а после мораш да га шприцером разбијаш, а онда опет огладниш и тако у круг. 357 flasica 357 flasica 357 flasica ffff ffff ffff
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju