E, ovako treba... > Vanbrodski motori

uporedjenje motora

<< < (7/11) > >>

Darkobp:
Zamisli da kupis nov auto koji skripi i koji se gasi,a ganc nov,pa jel to normalno???? NIKAKO!!!!  :nono:
Juris kod prodavca gde si ga kupio :punish:

Vlada 69:
Ne razumem kako skripuce ? A sto se gasa tice on se steluje vrlo jednostavno,srafcigerom.Da nemas neki predmet oko srafova-stega za pricvrscivanje motora za camac pa stvara taj zvuk vibrirajuci ? Ne sekiraj ,se sigurno nije nista sa motorom,nov je.

Kazi mi jel izglisiras pri vecem gasu,kako ti sve izgleda ?

Vuk:
 :suicide: :suicide: :suicide:

Barba:

--- Citat: GAGULIN  31, 07, 2009, 10:56:29 pre podne ---stigla honda
ferrari leti,malo mi skripuce motor,i na malom gasu se gasi da li je to normalno

--- Kraj citata ---

Ne ni jedno ni drugo nije normalno, prosto mi je to neverovatno za Hondu. Ne secam se kad sam video potpuno nov motor, ali nikako ne bi smeo da se gasi. Obavezno zovi servis i pitaj sta se to desava, jbg mozda je i normalno dok se ne razradi, ali mi to nesto vise ide uz talijanske i rumunske proizvode  nego uz japanske. Jel si ti to servisirao, Honda se, cini mi se automatski gasi pri malom pritisku ulja. Moj ti je savet da ne stelujes nista ako ne znas. Posle ce tebe da nabede da si ga sam sjebao, ako ne valja.

--- Citat ---Koliko ja znam najblizi serviser ti je Robert iz Zemuna*-ZAOBIDJI GA.Kad dodjes do redovnih servisa pentu u gepek i pravac Futog kod Vlade.Ovo ti pricam iz iskustva .
--- Kraj citata ---

Ja sa Robertom i Matijom imam samo dobro iskustvo. Pojasni zasto da ih zaobilazimo?

colonelo:
Ako je Honda BF u pitanju nije normalno ni da "skripuce" ni da se gasi na malom gasu. Tu nesto nijue u redu sa gorivom i nista drugo ne bi mogao da bude problem. Daj nam malo opisi kako se ponasa motor. Sto se tice servisera Elko Futog nije nista bolji od Roberta pa nema razloga da placas gorivo i putarinu do Futoga.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju