Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Napokon dodjoh do camca....

<< < (11/18) > >>

Vlada 69:
Zorteru,ta ideja sa Djogom ti je najbolja.Javi se obavezno kada budes dolazio u Banovce,da odemo Sale,ti i ja do najveceg "cigana" na svetu.

Kapetan:

--- Citat: Vlada 69  28, 01, 2010, 07:43:16 pre podne ---Zorteru,ta ideja sa Djogom ti je najbolja.Javi se obavezno kada budes dolazio u Banovce,da odemo Sale,ti i ja do najveceg "cigana" na svetu.

--- Kraj citata ---
kazu da Zoki hoce da spusti cenu ako mu dozvolis da ugravira Zvezdin logo sa strane .. pa ti razmisli :)

Vlada 69:

--- Citat: Kapetan  28, 01, 2010, 12:43:07 posle podne ---
--- Citat: Vlada 69  28, 01, 2010, 07:43:16 pre podne ---Zorteru,ta ideja sa Djogom ti je najbolja.Javi se obavezno kada budes dolazio u Banovce,da odemo Sale,ti i ja do najveceg "cigana" na svetu.

--- Kraj citata ---
kazu da Zoki hoce da spusti cenu ako mu dozvolis da ugravira Zvezdin logo sa strane .. pa ti razmisli :)

--- Kraj citata ---

Ziva istina  :yahoo:

deda:

--- Citat: Kapetan  28, 01, 2010, 12:43:07 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
   |Zortere,budi covek!!Ne stavljaj to na camac ima da te bije maler!!! :) :dance: :dance1:

zorter:
Deda, ali cena je u pitanju, a ti znas da sam potkupljiv!!! :dance1:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju