Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Napokon dodjoh do camca....
Vlada 69:
Zorteru,ta ideja sa Djogom ti je najbolja.Javi se obavezno kada budes dolazio u Banovce,da odemo Sale,ti i ja do najveceg "cigana" na svetu.
Kapetan:
--- Citat: Vlada 69 28, 01, 2010, 07:43:16 pre podne ---Zorteru,ta ideja sa Djogom ti je najbolja.Javi se obavezno kada budes dolazio u Banovce,da odemo Sale,ti i ja do najveceg "cigana" na svetu.
--- Kraj citata ---
kazu da Zoki hoce da spusti cenu ako mu dozvolis da ugravira Zvezdin logo sa strane .. pa ti razmisli :)
Vlada 69:
--- Citat: Kapetan 28, 01, 2010, 12:43:07 posle podne ---
--- Citat: Vlada 69 28, 01, 2010, 07:43:16 pre podne ---Zorteru,ta ideja sa Djogom ti je najbolja.Javi se obavezno kada budes dolazio u Banovce,da odemo Sale,ti i ja do najveceg "cigana" na svetu.
--- Kraj citata ---
kazu da Zoki hoce da spusti cenu ako mu dozvolis da ugravira Zvezdin logo sa strane .. pa ti razmisli :)
--- Kraj citata ---
Ziva istina :yahoo:
deda:
--- Citat: Kapetan 28, 01, 2010, 12:43:07 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
|Zortere,budi covek!!Ne stavljaj to na camac ima da te bije maler!!! :) :dance: :dance1:
zorter:
Deda, ali cena je u pitanju, a ti znas da sam potkupljiv!!! :dance1:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju