E, ovako treba... > Brodski motori

Marinizacija automobilskih motora

<< < (16/60) > >>

peconi:
Koji ti je provajder?
Uvek postoji varijanta da promenis provajdera ne verujem da ces imate veci prekid od 24h
Moja firma daje i wireless rutere ali su oni uz doplatu oko 2000 al ne drzi me za rec ne radim u ADSL sektoru

zorter:
EUnet

peconi:
Eunet uvek za*ebava

Sto se tice vazdusnjaka razmisljao sam ja dosta na tu temu pa su mi misljenja sledeca:
Motokultivator jednocilindricni dizel mnogo vibracija i nema anlaser ali ima fabricku kopcu
Pegla mali motor ali takodje dosta vibracija i buke
Buba cetvorocilindricni bokser velik, nema vibracija i tih u radu ali trosi u ......
dijana/spacek dvocilindricni bokser mali, nema vibracija, malo trosi, nema delova \

Usis vazduha moze da ide i kroz flexi crevo za aspiratore a koliko se secam izduvne grane kod njih ne pregrevaju

zorter:
Znaci najbolji je motor DIJANE (Spacheka)? Onda cemo trazimo taj motor. A sta raditi sa izlaznom tackom izduvnih gasova (pod vodu ili ne)?

peconi:
ja bi radije ovako:
1. motokultivator ali kad bi resio anlaser i da zaboravih alternator koliko se secam on nema isti
da se lepo utegne sa gumenim nosacima i zvucno izoluje ne bitrebao da pravi probleme
Nisam mnogo proucavao taj motor ali kapiram da moze da se odradi
2. pegla mali motor radi na max 4000 obrtaja delova koliko oces i veoma jednostavan
3. buba mozes da biras verziju od 1200ccm do 1600ccm delova koliko oces mada su malo skuplji od peglinih ali pouzdan i jak motor
4. dijana je vec oldtajmer delova nema to jest nabavka u karton city-ju

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju