E, ovako treba... > Brodski motori
Marinizacija automobilskih motora
Zoran T:
I ta ugradnja plinskog rezervoara od 80l ti se ni malo ne isplati....
oblak:
Cela prica odmah pada u vodu sa kecevim motorom i menjecem, voda se ponasa kao da ides 3 brzinom uzbrdo, motor nece postitati vise od 1500 obrtaja, opterecena ce biti radilica zbog malog obrtnog momente itd. Kecev motor ajd al samo preko kopce 2;1.....
Zoran T:
Dosta toga tj sve zavisi od samog propelera i njegove pozicije...djaba svega ako ne moze na krmu pravilno da montira recimo da nema mesta za odgovarajuci propeler
broker975fx:
A sto za iste pare ne uzmes recimo pravi brodski motor tipa dmb ili torpeda sve sa kopcom,kostace koji evro vise a plovices kako treba. Entuzijazam je super ali ne znam samo ko ce ti kupiti taj brod sa motorom od keca. Po meni bolje da si hteo t18 da nateras na plin,mada je i to suludo.
Alexa:
--- Citat: broker975fx 15, 04, 2016, 17:28:19 posle podne ---A sto za iste pare ne uzmes recimo pravi brodski motor tipa dmb ili torpeda sve sa kopcom,kostace koji evro vise a plovices kako treba. Entuzijazam je super ali ne znam samo ko ce ti kupiti taj brod sa motorom od keca. Po meni bolje da si hteo t18 da nateras na plin,mada je i to suludo.
--- Kraj citata ---
Evo ga, za pristojne pare thumbup
http://www.kupujemprodajem.com/Brodski-motor-dizel-32510490-oglas.htm?filter_id=69928371
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju