E, ovako treba... > Brodski motori
Marinizacija automobilskih motora
broker975fx:
--- Citat: shomysss 04, 07, 2012, 15:35:34 posle podne ---Imam u garazi dva motora jedan boxer 1,7 od alfe i jedan od juga 45 pa me zanima da li bi mogao neki od njih da ubacim na brodic i koliko bi to finansijski bilo ok?
--- Kraj citata ---
Bolje prodaj i jedan i drugi dodaj malo parica i kupi pravi motor,
Za Alfin motor još nisam čuo da je neko stavljao u brod a jugov sam video i čovek se puno usrećio.
Mezija:
--- Citat: shomysss 04, 07, 2012, 15:35:34 posle podne ---Imam u garazi dva motora jedan boxer 1,7 od alfe i jedan od juga 45 pa me zanima da li bi mogao neki od njih da ubacim na brodic i koliko bi to finansijski bilo ok?
--- Kraj citata ---
Neodredjuje marka motora koji da se ubaci nego potrebna snaga za odredjeno plovilo.
Prednost imaju dizeli zbog obrnog momenta koji je obicno najaci na nizim obrtajima za razliku od benzinaca koji su obicno visokoturazni.
Moj savet je da je penta mnogo bolje resenje.
zoke:
brokeru alfa je itekako zastupljena na vodi ima slika alfinih kompletnih projekata ovdje na forumu profa ih postavio uglavnom su to gliseri boxer motor je dobar sto je izuzetno ziv iz niskih obrtaja i jak ,za razliku od alfinog motora tvin spark koji je ziv tek u obrtajima.Moj ti je savjet stavi alfu, motor nizak konstrukcijski lagan a ako dobro ubodes prenos i elisu manje ces da trosis sa alfom nego sa jugom a uvijek ces imati rezerve snage na pretek
Jaroslav107:
jel neko stavio motor od kola dizel a da nije stavljao kopcu ?ja imam na planu da stavim dizel motor ispravan da probam kako ide bez kopce osovina elisa pa da vidimo sta ce biti ?jel imao neko takva iskustva?hvala unapred svima .
poljo:
--- Citat: Jaroslav107 17, 07, 2012, 14:33:33 posle podne ---jel neko stavio motor od kola dizel a da nije stavljao kopcu ?ja imam na planu da stavim dizel motor ispravan da probam kako ide bez kopce osovina elisa pa da vidimo sta ce biti ?jel imao neko takva iskustva?hvala unapred svima .
--- Kraj citata ---
Prosvjetli nas , molim te . Kako to mislis da izvedes ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju