E, ovako treba... > Brodski motori

Marinizacija automobilskih motora

<< < (33/60) > >>

Srecko Sojic:
'fala bato  114

ne znam da li na brodu ima ista i cisto sumnjam jer koliko sam primjetio na krmi je fabricki prostor gdje dodje vanbrodski motor. e sad, koliko je komplikovana ugradnja takvog brodskog motora? pretpostavimo da i kupim vec mariniziran motor sa sve kopcom, sta jos treba i koliko bi kostala ugradnja, onako odokativno?

broker975fx:
Ako ti postojeći motor radi ja bih se manuo ćorava posla, to je malo plovilo za unutrašnji motor i mislim da ćeš sa njim i ugradnjom istog imati puno problema finasijskog ali i svog drugog, da nije tako onda bi ljudi masovno ugrađivali unutrašnje a ne obrnuto na slična plovila

Srecko Sojic:
hvala brokeru

to je od prilike i moje razmisljanje u ovom momentu. ima dosta da se radi na njemu i mimo motora. najvjerovatnije cu za pocetak da koristim ovu jamahu od 28KS pa cu eventualno kupiti nesto jace ali prvo moram da sredim enterijer i eksterijer. hvala na savjetu u svakom slucaju

SALE NB:

--- Citat: Srecko Sojic  25, 04, 2012, 11:29:16 pre podne ---'fala bato  114

ne znam da li na brodu ima ista i cisto sumnjam jer koliko sam primjetio na krmi je fabricki prostor gdje dodje vanbrodski motor. e sad, koliko je komplikovana ugradnja takvog brodskog motora? pretpostavimo da i kupim vec mariniziran motor sa sve kopcom, sta jos treba i koliko bi kostala ugradnja, onako odokativno?

--- Kraj citata ---

Teško da je ovo fabrički odrađeno mesto za vanbrodski motor.  Ovo je neko naknadno isecao krmenu dasku za vanbrodski motor.
Tvoj čamac je nekada iz fabrike izašao najverovatnije sa nekim benzincem od 100-170ks i Z nogom.
Ne isplati se sada vraćati sve na  staro.
Ako planiraš jači motor ( a trebaće ti barem 70-100ks za pristojan pogon), onda obavezno dobro ojačaj tu zrcalnu dasku

broker975fx:
Kakva je to Jamaha od 28 ks keve ti

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju