Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Registracija

(1/3) > >>

evrotec:
Pozzz novo pitanje :
Nameravam prvi put da registrujem camac u Srbiji interesujeme dali ima razlike izmedju kapetenije ili je nebitno i sta se trazi podelite vase iskustvo da me ne setaju plovilo uvezeno sa motorom unapred zahvalan

STG:

--- Citat: evrotec  30, 05, 2013, 08:09:18 pre podne ---Pozzz novo pitanje :
Nameravam prvi put da registrujem camac u Srbiji interesujeme dali ima razlike izmedju kapetenije ili je nebitno i sta se trazi podelite vase iskustvo da me ne setaju plovilo uvezeno sa motorom unapred zahvalan

--- Kraj citata ---
Plovilo,po nekom novom pravilniku,mozes registrovati samo na opstini prebivalista.E sad,ako si u npr. Nisu,onda ce to biti,predpostavljam,najbliza kapetanija,neka...
Dazbine su republicke,nema vise razlike po opstinama.

evrotec:
Znaci u mom slucaju posto se vidim sa prebivalistem u svilajncu bice kapetanija u Smederevu

Kapetan:

--- Citat: evrotec  30, 05, 2013, 09:42:57 pre podne ---Znaci u mom slucaju posto se vidim sa prebivalistem u svilajncu bice kapetanija u Smederevu

--- Kraj citata ---

hm .. moguce , ali postoji sansa da realno mozes i da biras kapetaniju ... okrenu neku kapetaniju i raspitaj se to je najpametnije

evrotec:
 Hvala vam na informaciji tako cu i uraditi . A sad bih vas zamolio za jos hednu informaciju a to je potreban mi je majstor koji radi sa brodskim motorima potrebno mi je ubaciti motor u camac i spojiti sa cizmom i sce podesiti radi se o motoru 4,3 V6 unapred hvala na informacijama

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju