Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Zaaaaaaaaaa BEOGRAD za Beograd

<< < (5/12) > >>

zoke:
fala bogu da se gledamo,mi smo uvjek spremni za sruzenje pa zbog toga i idemo da upoznamo nove predjele i nove nadam se dobre ljude koji vole bas ovo zbog cega smo i  na ovom forumu.Dosta se i licno poznajemo uglavnom iz BG ali ako nas neko primjeti  slobodno neka vice galami trubi puca  pa da zastanemo   sB0 k5 kgk 7645218764198 dodo itd .Slobosno se javite ziranti nam netrebaju,na zajam netrazimo ,zene imamo,a kakvi smo takvi smo bolji nismo upavusi upavusi

Kapetan:
zoke krecite i ne berite brigu !

ronac:

--- Citat: zoke  30, 05, 2013, 14:31:40 posle podne ---fala bogu da se gledamo,mi smo uvjek spremni za sruzenje pa zbog toga i idemo da upoznamo nove predjele i nove nadam se dobre ljude koji vole bas ovo zbog cega smo i  na ovom forumu.Dosta se i licno poznajemo uglavnom iz BG ali ako nas neko primjeti  slobodno neka vice galami trubi puca  pa da zastanemo   sB0 k5 kgk 7645218764198 dodo itd .Slobosno se javite ziranti nam netrebaju,na zajam netrazimo ,zene imamo,a kakvi smo takvi smo bolji nismo upavusi upavusi

--- Kraj citata ---

Al mozda nama trebaju ziranti. lol ha kgk

packe:
 25648           thumbup

Febo:
Evo da se i ja oglasim Ako nas posluži zdravlje i junačka sreća možete nas očekivati sa ove dve lađe. Ako neko prepozna ovo sa slike neka se oglazi, druženja i kontakti su uvek dobro došli. U plovidbi nećemo žuriti, ni nizvodno kao ni uzvodno. Zoke je taj koji određuje početak ili kraj avanture, znate zbog čega. Slike su stare dve godine, a to govorim zbog toga što je kod Zokeovog katamarana urađena rekonstrukcija, izbačena burad i ubačeni pontoni. Vreme brzo prolazi pa se vidimo uskoro. Pozdrav svima koji su na vodi, ili oko vode.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju