Nautika opšta... > Turističke reportaže
Ja danas ovako, a vi?
Kapetan:
ja ceo dan u Novom Sadu na stocnom sajmu ups
LSI:
--- Citat: Kapetan 21, 05, 2013, 23:01:36 posle podne ---ja ceo dan u Novom Sadu na stocnom sajmu ups
--- Kraj citata ---
Stručno usavršavanje je uvek važno za razvoj poslovanja.
I ja sam se u ponedeljak bavio kozarenjem i kozarstvom. Bolje da kažem - janjarenjem.
Šta je janjarenje?
Moglo bi se reći vid umetnosti koji se bavi mrtvom prirodom.
Tri komada iz ovogodišnjeg roda morao sam da preuzmem u polusmrznutom stanju i da ih smestim na "odležavanje" do trenutka kada ćemo ih složenim procesom termičke obrade prevesti u stanje pogodno za metaboličke promene u našim organizmima u cilju zadovoljenja najnižih i najviših strasti zbog kojih postoji opasnost da prilikom lizanja prstiju ostanemo bez istih.
Arsa:
--- Citat: LSI 21, 05, 2013, 22:11:43 posle podne ---
--- Citat: Arsa 21, 05, 2013, 21:53:51 posle podne ---...
Na kraju, uzmi i pojedi jedan limun da skineš blaženi osmeh sa lica. Tek da žena ne pomisli da si bio koj zna gde i koj zna sa kojom ... 114
--- Kraj citata ---
Kasno, Arso. Već sam joj sve "priznao" i pokazao slike.
--- Kraj citata ---
Znači uskoro pičite lađom prema Đerdapu da sve vidite i sa vode? sajkaca
LSI:
Ne znam, Arso, da li će to biti uskoro ali bilo bi zaista lepo.
Treba da povežem elektro instalaciju i treba da konačno sredim kabinu. Boksovi za ležajeve još nisu napravljeni, sundjeri nisu isečeni, platno nije iskrojeno... Još se pitam da li da ponovo farbam uronjeni deo korita čamca?
A vreme leti.
Sve sam se nadao da ću to uraditi do kraja maja ali kako sada stvari stoje ostala su mi dva vikenda (ako računam i onaj prvi junski), a za oba imam neke "razonode".
Ipak, pitam se nije li to dugo putovanje za čamac pogonjen malom jamahinom osmicom? Moraću ponovo da prodjem kroz sve ove naše zapise i izračunam kilometražu i potrebno vreme.
U svakom slučaju, ako jednog dana i krenem na to putovanje, to će biti samo kad pred sobom budem imao čitav godišnji odmor jer ne bih da žurim.
Arsa:
Pa ti kreni od Malih Voda i posle polako dalje. 114
Nekada je lepota baš u tome da se nešto uradi sa skromnim mogućnostima.
Išli su ljudi do Đerdapa i sa Tomosovim četvorkama. Pitanje je samo koliko imaš vremena na raspolaganju.
Osim tog vremena, ne verujem da za Vas dvoje da postoje druge prepreke.
Ako čekaš da sve središ, bojim se ... lol
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju