Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav svima na forumu a sire
Arsa:
Dobro došao! hi
Slike čekamo. sajkaca
cheda:
Lepa ladja... 25648 ... i lepa dokumentacija...
Dobro dosao
jedar:
Evo i neka slicka ovako je brod izgledao kad je dovucen pred Hangare u Marini
Ovde smo prckali oko overdriva da bi prisli motoru gornji deo overdriva se skida (naravno ovo nikad nismo radili do sad)
jedan je profi mehanicar ostali su smaraci i posmatraci ukljucujuci i mene
Podvukli smo prikolicu pod brod i na njoj je mali kran dizalica za vadjenje automobilskih motora nema visinu za brod a ta je po usima pa smo se snalazili
i onda smo izvukli prikolicu napolje
Motor je otvoren lageri na radilici nisu dobri i jedan klip sve ostalo iizgleda jako solidno cilindri nisu buseni klipovi original sa 22mm
osovinom klipnjace ok radilica ok...
Covek kaze da mu treba par dana kad stignu delovi.. Pa videcemo.
zankiki:
Ako ti nije problem da kažeš dimenzije broda, koliko te je koštao...
jedar:
Dimenzije 6.5m x 2.3m tezina 1500kg, motor Volvo Penta iz 1975 AQ130 sa overdrivom 270. Kostao me jako jako malo.
Ipak bih da sacekam da se sve zavrsi pa da onda napisem cenu. Uvek kad platis jeftino ima ulaganja ali opet sam i pored toga dosta dobio za malo para, jednostavno sam otisao jako rano na oglas i dao pare. Da uz brod je dosla i oba rdjava prikolica s kojom moze da se spusta u vodu bez problema inace su obe gume uzasno lose, mada sam vec naao mnogo olju.
Samo za ovakav isti brod bez ikakve extra opreme i bez motora u istom stanju su mi trazili duplo vise, zato nekako nalazim matematiku za sad. Slikacu i unutrasnjost prvom prilikom. Nisam spomenuo jedino u ranijim postovima da brod ima i trim tabove sto se i vidi na slikama.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju