Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Potrebna infirmacija

<< < (2/7) > >>

dragan titel:
pošali neku sliku tačno šta hoćeš da radiš pa ćeš dobiti odgovor na sve inače bavim se tim poslom, pozdrav dragan

evrotec:
Camac nije farban ranije osim onog dela koji je u vodi. sto se tice ostecenja video sam da je na jednom mestu bio sigurno udaren odozdoa farbao bih ga celog a sto se boja tice za to sam laik  i zato se nadam da ce mi neko od vas pomoci da se uradi ispravno i sa odgovarajucim bojama camac je na prikolici i motor je izvadjen kao i Z cizma skinuta . kao sto se na slici vidi stajao je dugo u vodi.

evrotec:
evo jos jedne slike kao sto rekoh na prikolici i najmanji mi je problem da ga vozim bilo gde po evropi

dragan titel:
koliko vidim korito mora da se radi dobro ga operi pa ćeš videti gde su oštećenja ako ih nema na palubi može poliranje sasvim je solidno  postoje tri vrste pasti imaš u giniju farba hepel ili zorka zadovoljavajuće sam postupak rada nevredidi dati objašnjavam majstor mora svoje da odradi sa srćom pa plovi pozdrav dragan

Zoran:

Zar kod Tebe nema autolakirera?
               Lepo nadjes nekog,i neka ti ofarba.Jedino mora da koristi boje iz
programa za camce.Gituje se istim gitom.Zamolis predstavnika iz hempela
da ti posalje knjizicu,za sta se i kako koristi koja boja za camce.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju