E, ovako treba... > Elektronika

AIS Beograd - Prva javna stanica u Srbiji

<< < (18/22) > >>

zorter:
Mislis Dunav?
Nije samo Dunav Srbija, moj Kapetane.... sajkaca

Kapetan:

--- Citat: zorter  15, 08, 2013, 20:54:42 posle podne ---Mislis Dunav?

--- Kraj citata ---

jel ti bese napisa da vam je trenutno "plovni put" dubok ko deciji bazen na Tasmajdanu ?     stri

igorbos:

--- Citat: Kapetan  15, 08, 2013, 21:22:13 posle podne ---
--- Citat: zorter  15, 08, 2013, 20:54:42 posle podne ---Mislis Dunav?

--- Kraj citata ---

jel ti bese napisa da vam je trenutno "plovni put" dubok ko deciji bazen na Tasmajdanu ?     stri

--- Kraj citata ---
Khmm!

Bećar:

--- Citat: Kapetan  15, 08, 2013, 20:25:21 posle podne ---samo da javim da se staniza AIS SRBIJA IZNAD SVEGA , od juce zove AIS SRBIJA...
neko se zalio pa su zamolili iz MarineTraffic da se promeni ...

posto imam neki osecaj da se zalio neko ko cita forum zamolio bih ga da napise dopis nemackoj ambasadi/drzavi da promene ime himne "Deutschland über alles"(prevod: "Nemacka iznad svega"...)

kakav smo narod da covek ne poveruje.... ma mi smo sami sebi dzelati , ne trebaju nam neprijatelji ...

--- Kraj citata ---
Ha, ha, ha ,pazi kad sam znao da će "čovek" to da uradi.
Čak je i komentarisao naziv stanice na svom sajtu.Kakva sujeta sunce ti je..m

--- Citat ---Ono sto mi stvarno, kao coveku, smeta je to sto je na prvoj izvor @SRBIJA IZNAD SVEGA.
Dokle bre da se brukamo. Ovo je medjunarodni projekat a ne busanje u prsa na mitingu.
Nikola, znam da citas.
To je stetno za nautiku koliko i za Srbiju. Ovim nisi dokazao nista osim da lako upropastis i ono sto napravis za opste dobro. 
Marinetraffic, kada shvate sta radis, ima da ti ugase stanicu.
--- Kraj citata ---

Kapetan:
ma nebitno ... idemo dalje da pokrivamo Srbiju ... hrvati su dobro pokrili deo oko Vukovara...

zorter cim sredimo Ikinu antenu pisemo im za Savu ... tvoje je da nabavis lokaciju, internet (LAN kabl) i antenu za VHF... ja sam na kraju stavio sve na AL sipku od 6 metara i radi ko sat...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju