E, ovako treba... > Elektronika
AIS Beograd - Prva javna stanica u Srbiji
poljo:
kakva je to vhf antena ? daj sliku i gdje ima da se nabavi ? da se ja ucipam (za dobrobit srbije )
Kapetan:
--- Citat: poljo 19, 09, 2013, 20:43:55 posle podne ---kakva je to vhf antena ? daj sliku i gdje ima da se nabavi ? da se ja ucipam (za dobrobit srbije )
--- Kraj citata ---
nemoj molim te , imamo vec jedno obecanje al propalo sajkaca narucio je ika danas antenu sve sredjeno stize sledece nedelje pa cu ja da odem da ispovezujem da mi se starac foco ne prevrne sa lotri :)
deda os do ike u titel , kaze vodi nas na rucak ?
deda:
Nema sta da kaze , to je davno dogovoreno !Jedino ako nije zaboravio !
IKA:
U Titelu niko ne ruča,mož samo užina il doručak.
sajkaca
IKA:
Upredhodnim porukama neko spomenu probleme sa carinom.
Meni je AIS risiver stigao DHL-om na kućnu adresu,i nikom ništa nisam platio.Dakle niti s poštom nit sa carinom nisam imao kontakta,samim tim ni problema.Paket stigao ,meni predat na ruke ,Izvolite,hvala,doviđenja i to je to.
Od troškova imam jedino kupovinu antene jer nisam hteo da čekam da mi je neko pokloni,već sam naručio od momka koji proizvodi antene.Objasnio sam da mi treba(prema uputstvu koje je stiglo uz uređaj) antena VHF koja radi na 161mhz dečko napravio,ja platio 3000din danas sve postavio,povezao ,takođ e prema uputstvu,i antenu bačio na tavan i za čudo sve radi.Ako se Kap. ne popenje na krov ,moraću ja ,al de fakto antena će biti postavljena na antenski stub,i ete ga nek fercera kako zna.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju