Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Veliki pozdrav svima

<< < (12/14) > >>

Labud 1258:
Mi ga zovemo kazuh.

Odeš lepo kod majstor Branka , on često ima gotovih ili ti napravi.

Terca:

--- Citat: zankiki  24, 10, 2013, 10:42:06 pre podne ---Gde ima da se nabave oni kočevi što se zabodu u obalu da se na njih veže brod? Kad se pramac nasuče na obalu, pa se puste 2 kanapa od zadnjeg kraja broda i priveže se da brod ne mrda.

Video sam kod kolega po Dunavu lepe sa navojem pri dnu, i sa ručkama gore da mogu da se bukvalno zavrnu u zemlju? Zna li neko gde tako nešto može da se nabavi?

--- Kraj citata ---

To "čudo" se na srpskom zove kazuk. Pobija se u obalu i koristi kao bitva tamo gde ne postoje alati za izvezivanje.

Nekad su se pravili kao okovani drveni kočevi, danas oglavnom od metala.

To napravi svaki bravar, a tebi nejbliži koji zna šta je kazuk je Branko u kineskoj četvrti, odmah do studentskih domova.

p.s. za tvoj čamac i za pesak na trećem šporu (a drugde još i više)  ti treba malo gabaritniji kazuk od nosača suncobrana.

Terca:

--- Citat: Labud 1258  24, 10, 2013, 11:44:26 pre podne ---Mi ga zovemo kazuh.

Odeš lepo kod majstor Branka , on često ima gotovih ili ti napravi.

--- Kraj citata ---

Dok ja nakucam ... :)

zankiki:
Onda smo se i sreli pretprošli vikend, a da ja to ni ne znam  JFAOITHAJFA
Sledeći put se javi!

Ako može samo preciznija lokacija majstor Branka, da ne lutam tamo oko domova kao manijak koji zagleda studentkinje...  ha

Terca:

--- Citat: zankiki  24, 10, 2013, 12:14:29 posle podne ---Onda smo se i sreli pretprošli vikend, a da ja to ni ne znam  JFAOITHAJFA
Sledeći put se javi!

Ako može samo preciznija lokacija majstor Branka, da ne lutam tamo oko domova kao manijak koji zagleda studentkinje...  ha

--- Kraj citata ---

U tom šoru do doma, prvo ide limar/autolakirer, pa Sale Hummer koji pravi tende, pa odmah do njega auspuh servis.  E, taj auspuh servis ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju