Nautika opšta... > EKOLOGIJA

Ada Huja .... nasipanje i dalje traje...

<< < (6/6)

ANASTASIA II:
Svaka cast. Tako se to radi.

bratsaja:

--- Citat: ka5an  28, 10, 2015, 17:48:45 posle podne ---
--- Citat: ANASTASIA II  28, 10, 2015, 10:14:53 pre podne ---Koliko vas nije zapalilo smece ne mestu gde se kampovalo?
--- Kraj citata ---

Ja ga nikad nisam zapalio tamo, gde sam ga napravio.
UVEK sam sve to lepo spakovao u kesu, pa u auto, pa u prvi kontejner.
Neretko sam spakovao i tuđe, samo da ne zaplovi Dunavom!

--- Kraj citata ---
I ja to tako.I bezbroj puta su mi se smejali,a meni milo i drago da djubre bacim na mesto.

ANASTASIA II:
Verovatno ce se oni koji tako ne rade prepoznati i ubuduce krenuti da se odgovorno ponasaju.
U ostalom,  na ozbiljnim plovilima se vodi dnevnik odlaganja smeca koje overava nadlezna sluzba. Kod malih nauticara takav dnevnik overava skiper.

ka5an:
Kad već (ni)smo na temi:
Pre izvesnog broja godina moj ortak iz kraja završi svoj poveći kabinaš, i kako to kultura nalaže, pozvao je nas nekoliko na porinuće i useljenje. Obećao sam mu da ću mu doneti poklon koga se niko nikada ne bi setio, i da će me se sećati dokle god bude na svom čamcu. Da ne dužim, doneo sam mu novu kantu za đubre. Smejali su mi se i zezali sve do momenta kad neko od njih nije imao nešto da baci u đubre. Od tog momenta mi se više niko od njih nije smejao naprotiv, počeli sa da me zakivaju u zvezde.
I danas dan ta kanta stoji na tom čamcu, služi svojoj svrsi, i što je naj važnije - čuva nam Dunav!  114

MoravskiLubenicar:
Hvala vam što brinete...i ja svoje djubre vraćam na obalu u kontejener. kgk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju