NAUTIČKI E-SHOP > Nautičke radnje
PayPal
petar_kozic:
--- Citat: Kapetan 10, 12, 2013, 16:43:24 posle podne ---
--- Citat: petar_kozic 10, 12, 2013, 16:24:03 posle podne ---Koliko se secam, trebalo bi da ste na mail dobili link preko koga idete do strane gde se zavrsava verifikacija.
Davno je to bilo, zaboravio sam i ja.
--- Kraj citata ---
tako nesto ... odete i ukucate koliko su vam skinuli .. ako je recimo 1.45 usd tacno toliko i pisete i tako ste verifikovali karticu
--- Kraj citata ---
Ne, ne.
Kod paypal-a nema upisivanja koliko su ti skinuli.
To je bilo kod money bokers-a.
Sada me je zankiki podsetio.
Oni su ti sada skinuli te pare i za dan, dva ce ti vratiti i time ti verifikovati nalog.
To je samo proba da li je kartica vezana za racun.
Ti kada se ulogujes na paypal ima jedan mala stavka gde vidis da li ti je prosla ta verifikacija.
Sci:
Meni je koliko se secam stiglo pismo sa sifrom, pa sam tako verifikovao. Ne secam se da li je to bilo vezano sa pay pal ili e-bay.
igorbos:
Aman pa nije vas pitao za zdravstveno stanje!!!Imal neko da se sjeca pa da pomogne coveku?
ffff
petar_kozic:
--- Citat: petar_kozic 10, 12, 2013, 16:24:03 posle podne ---Koliko se secam, trebalo bi da ste na mail dobili link preko koga idete do strane gde se zavrsava verifikacija.
Davno je to bilo, zaboravio sam i ja.
--- Kraj citata ---
Kao i sto sam napisao.
Evo link u 8 koraka sa slikama objasnjava verifikaciju.
http://www.wikihow.com/Verify-a-PayPal-Account
georgije:
Pozdrav drugari,
Ajd' da pripomognem oko PlatiDrugar na naski jezik :) :
PayPal je sa kartice skinuo odredjenu sumu, 1 ili 1,5e. Ova transakcija ce se u izvestaju banke pojaviti tek kroz 2-3 dana, bez obzira da li se
ima ili nema 'online' pristup racunu. Transakcija sadrzi referencu (otprilike) "PPxxxx" Ova 4 broja su kod koji treba uneti nakon klika na "Get Verified"
114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju