E, ovako treba... > Planovi za plovila

Kao Goga

<< < (4/7) > >>

Marlin:
   Postovanje Iko.
 Tekst je iz Nauticara broj 15,leto 2003,a govori o ciscenju obala ratnog ostrva.Izmedju ostalog,kaze da je Goga bila sediste staba,bla bla...Sta ti mislis o ovom koritu,ali bas o ovom,ne o slicnim?

IKA:
Na osnovu fotografije ,ne može se dati neko ozbiljnije mišljenje.Ono što se vidi (iznad vodene linije) ne utiče na plovne karakteristike korita,važnije je ono što je ispod vodene linije,a to je ono što se sa fotografije ne vidi.
Valda će se neko javiti da kaže gde je taj brodić ,ili ko ga je pravio,pa ćeš nadam se doći do relevantnijih podataka o samom koritu.
Samogradnja je samogradnja,pa nije preporučljivo samo na osnovu izgleda praviti korito za koje nemaš potvrdu o njegovim karakteristikama.
Bitno je da si čvrsto rešio da dođeš do plovila svojim radom ,no nemoj ići grlom u jagode.Strpljivo, dok ne dođeš do pravog nacrta ili projekta.

broker975fx:
Sta se bre deres,da pitas za fabricko korito pa da ti neko odgovori a ovako mogao ga je praviti bilo ko a I slika iz 2003,ja znam sve brodice sa tog poteza I prilicno sam siguran da u zemunu nije, a ako stvarno planiras da gradis brod bolje malo ozbiljnije to shvati jer jos uvek nemas predstavu sta hoces a najgluplje je da pocnes I ne zavrsis I odustanes,zato prvo plan I jasna vizija,plan troskova,posto je sada april za to ce ti biti potrebno barem godinu dana tako da je realno da pocnes sledece godine.

Kapetan:

--- Citat: Marlin  09, 04, 2013, 23:10:50 posle podne ---   DA LI NEKO ZNA GDE SE NALAZI,ILI KO GA JE PRAVIO ? ? ?

--- Kraj citata ---

prijatelju... na internetu se pisanje velikim slovima smatra za dranje, vikanje.... evo malo da vidis koliko je taj majstor napredovao od 2003 godine...

dalibor:
Evo za početak neki planovi na prodaju,pa vidi pošto su.
2 tipa brodića,pa  vidi koji ti više odgovara.
http://www.kupujemprodajem.com/plan-za-izradu-brodica-5482644-oglas.htm?filter_id=22119997

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju