Nepogode na rekama... > POPLAVA 2013 i 2014
Pracenje vodostaja
zoke:
problem je vama sava kgk kgk kgk spasavaj se ko moze 25648 25648 25648
Ma nista strasno ovdje u brckom jest velika prolaznog je karaktera znali smo i za gore da je hrvate opaucila jeste al posto oni idu u evropu snacice se oni
Kapetan:
--- Citat: zoke 04, 04, 2013, 14:03:30 posle podne ---problem je vama sava kgk kgk kgk spasavaj se ko moze 25648 25648 25648
Ma nista strasno ovdje u brckom jest velika prolaznog je karaktera znali smo i za gore da je hrvate opaucila jeste al posto oni idu u evropu snacice se oni
--- Kraj citata ---
a bre sta panicite oko Save, pa Dunav moze a primi 20 takvih potoka...
STG:
Znam da je Djerdap otvorio sva prelivna polja+dva neka "tajna" 6589Sledeci korak jeste da same kapije propustaju vodu...
Sava je u ozbiljnom dolasku,sve mi se cini da ce biti slicna situacija kao i 2006te,samo sto po tvrdnjama nasih strucnjaka,nema razloga za paniku...Videcemo koliko su zaista strucni...
ronac:
--- Citat: Gorance 04, 04, 2013, 20:26:12 posle podne ---Znam da je Djerdap otvorio sva prelivna polja+dva neka "tajna" 6589Sledeci korak jeste da same kapije propustaju vodu...
Sava je u ozbiljnom dolasku,sve mi se cini da ce biti slicna situacija kao i 2006te,samo sto po tvrdnjama nasih strucnjaka,nema razloga za paniku...Videcemo koliko su zaista strucni...
--- Kraj citata ---
Kod njih nikada i nista nije opasno,oni znaju da vladaju situacijom ma kakva ona bila. sajkaca
bugi:
Kako stvari stoje necemo mi u skorije vreme imati gde zaloziti vatru na obali
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju