Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Drinska regata 11.07.2009.
zorter:
Takav utisak sam ja imao prosle godine pa sam zato resio da idem i ove godine, ali sam se malo razocarao u drustvo jer su svi gledali sebe a ja (kao i ti) nisam mogao sve sam. Inace je nedelja bila dan kao stvoren za regatu. Ako si zaiteresovan evo sad u subotu nove regate na istoj lokaciji (Perucac-Rogacica). Ja, ako uspem da okrpim camac, obavezno dolazim, ali ovog puta sa novom ekipom. Ova je duplo kraca (20km i 3,5h voznje), ali je isto tako zanimljiva. Zao mi je sto se nismo sreli, ali bice prilike. Pozzzzz :good: :good:
zorter:
--- Citat: roberto_s 15, 07, 2009, 09:56:02 pre podne ---......JA SAM JEDINI KRIVAC sto sam moju ekipu navikao da ih ceka sve spremno, ......
--- Kraj citata ---
Upravo tako.... :good:
zorter:
Bravo Robi, proveli ste se super. Samo jedna zamerka: GDE JE NASA ZASTAVA !!! :this: :yahoo: :drinks: :party:
zorter:
--- Citat: roberto_s 17, 07, 2009, 16:35:20 posle podne ---Znas, moja zastava je kod Saleta, a Dobanovci'-- Banovci, bar 800 km!!! :wild: :wild: :wild:
--- Kraj citata ---
Onda lepo na avion pa predjete nekako tih nepremostivih 800km (gde nadje bas 800).
Hahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju