E, ovako treba... > Tohatsu
tohatsu 30 ks 4t direktno ubrizgavanje
bugi:
Drugar je imao komandera sa Jamohom 25...isao lepo.malo trosio i bio prezadovoljan
Posle nekog vremena resi staviti Hondu 50...ide kao zmaj i motor je ekstra
Medjutim kad je u pitanju gorivo i brzina tu je problem
Sa Jamahom je isao npr 30 kmh i imao malu potrosnju
Honda ide 50 kmh ali trosi pa da bi bio u optimalnom rezimu opet vozi istom brzinom kao i sa Jamhom samo sto ima rezervu snage kad mu dodje da malo divlja
Kad sve saberes i oduzmes zelja za brzinom prodje a ostane ti potrosnja
Mislim da je izbor motora od 30 konja najbolji jer ide lepo a trosi podnosljivo
VladimirP:
...
poljo:
Vrlo lijep i edukativan sajt . Kad udjes istog momenta spoznas da vas bas briga za one koji Vam posjecuju sajt . Nema slika, nema karakteristika , nam cjena .......evo bas se spremam da na Vasu rijec da je su ti motori dobri uzmem slobodan dan , sjednem na bus i za nekih sitnih 6-7 sati dodjem u Novi Sad ,. Pretpostavljam da cu tamo dobiti informacije pa cu onda za ciglo 6-7 sati da se vrnem kuci bremenit znanjem .
Ili sajt kako treba ili nemoj da stavljas link
DuleN:
Poljo,
Ja to napisah slicno kao ti na drugoj temi.
Ja ne mogu da shvatim da ozbljna firma kao Gros Inox ( od koje sam kupio opreme za bar jedno 700 eur do sada ) ne moze da napravi jedan ozbiljan sajt, sa informacijama, cenama, uslovima ... Ili ovo malo trziste Srbije drzi par firmi, koje u stvari i nemaju konkurenciju, pa sve ide po principu: i ako neces i ako oces - kod nas ces doci kad tad...
Kapetan:
recimo dao sam ranije 60 -70% kupovao u Gross Inoxu ... sada oko 30% ostalo je u stranim radnjama... jedino sto se ceka duze...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju