Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav svima na forumu
djbtea:
114 114 k5 25648
Zvonimir:
Dobro dosao.
StevaB.:
Hvala svima na dobrodoslici 114
StevaB.:
Evo camac drveni pravljen od camovine debljine 3 cm,sa strane je jedna daska pa je plici star 15 godina ali u losem stanju kriv sam ja jer sam samo firnajzom iznutra zastitio a najbolja je smola sa spoljne strane je jako ocuvana daska jer je smolom premazivana ali sa unutrasnje lose.Nisam hteo iznutra da ga zastitim iz jedinog razloga kad dodje leto i jako sunce smola se lepi dal bosa noga papuca ili patika i ostavlja tragove najbolje resenje mi je bilo farba ali ajde sve neverujem nece istruliti ali je ipak uspeo.Radjen je iz glave i svako gas moze napraviti ako se malo potrudi za pocetak je odlican ja nisam mogao bolji tad da priustim a da me prebace do kupalista preko dunavca i da molim druge... nevolim
StevaB.:
A ovo je metalni kupio sam ga u novembru 2011 dosta dobar camac ali nema vertikalne egije vec uzduz L profil i patos je uradjen sa L profilom sa dve komore,zasticen je balastinom mada meni se vise svidja farba.Nisam primetio na talasima uvijanje iako nema sa strane egija.Tera ga nekad tomos cetvorka a nekad selva od 24 ks
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju