E, ovako treba... > Restauracije

Antialgin

<< < (2/10) > >>

LSI:
Ради се на томе да ускоро ни у једној антифаулинг боји која се користи под краћим називом "антиалгин" више не буде биоцида.
Захтеви заштитара су све жешћи и произвођачи бродских боја су на мукама. Наравно, да је проблем и за власнике пловила.

То је разлог зашто су очи многих уперене у нове "самопериве" боје. Писали смо о томе овде на форуму. То су боје на које се ништа не лепи, па нису погодне ни за водена бића, алге и шкољке. А лако се перу млазом воде. Таквих прозивода већ има на тржишту. Неки чак нису ни много скупи али и даље људи не верују у те новотарије.

Kapetan:
LSI posto ? dajte neki link ako ih ima u srbiji

Sci:
Na mojoj jedrilicici se poceo ljustiti antialgin, covek kaze da je pre dve godine ofarbao i kad je vadio napolje koristio kompresor sa vrucom vodom i ona ga sprala. Da li ga skidam klasicno smirglanjem? Da li da koristim neki prajmer pa onda antialgin, svidjaju mi se te samoperive, ima li ih kod nas i gde ih ima?

Kapetan:

--- Citat: Sci  18, 03, 2013, 16:57:39 posle podne ---Na mojoj jedrilicici se poceo ljustiti antialgin, covek kaze da je pre dve godine ofarbao i kad je vadio napolje koristio kompresor sa vrucom vodom i ona ga sprala. Da li ga skidam klasicno smirglanjem? Da li da koristim neki prajmer pa onda antialgin, svidjaju mi se te samoperive, ima li ih kod nas i gde ih ima?

--- Kraj citata ---

prvo pokusaj da skines sve sa kompresorom (voda ) a onda najfinija smirgla ... posle rokaj pajmer pa onda ostalo ....

LSI:
Колико знам, у Србији нико не ради овај програм.
Ја сам понудио једној великој фирми шансу да буде међу привима у свету али...
После више од годину дана успео сам да издејствујем да се ураде пробе које су дале изанредне резултате али на крају људи из маркетинга нису видели перспективу...
Шта да кажем - има људи којима нико не може да помогне.

А што се тиче линкова - па пре пар недеља овде смо имали приказ производа из Америке. Само га потражите.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju