E, ovako treba... > Restauracije
Antialgin
LSI:
Pero, možete li da nam kažete cenu proizvoda i veličine pakovanja?
Fishing:
Moze li mi neko pomoci , imam al camac , presmirglao sam dno sta da stavim kao zastitu , da li taj antialgin ili nesto drugo , po netu sam gleda pise da antialgin se ne stavlja na lake metale odnosno aluminijum?hvala na odgovoru
LSI:
Ide i na aluminijum antialgin ali mora da bude odgovarajuće vrste (ne sme u sebi sadržati bakar!).
Potrebno je prethodno korito premazati prajmerom za aluminujum. Ali ako ste ošmirglali korito onda treba što pre da nanesete prajmer jer aluminijum brzo reaguje sa vazduhom i vlagom i prevlači se oksidom tako da onda bude problema sa vezivanjem prajmera za površinu.
Pera GARMIN:
Nanowaves - kako je sada komercijalno ime za Lippens nanotehnološki premaz za podvodni deo plovila, ima prajmer za aluminijum, prajmer za čelik i prajmer za poliester, pa se u zavisnosti od podloge nanosi odgovarajući prajmer...
Fishing:
hvala na dogovorima , e sad posto ga ja ne drzim u vodi stalno vec posle pecanja na jezeru ili reci ga vracam kolima da li ima uospte potrebe da bilo sta stavim ? i da li je obavezna za al camac zrtvena anoda zbog galvanskih stuja ? 7645218764198
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju