E, ovako treba... > Restauracije

Antialgin

<< < (6/10) > >>

Akers:
Uradite Internationalov 655 antifauling samopolirajuci i mirni ste minimalno 5 godina.
On je predvidjen za slanu vodu na slatkim vodama moze a traje i desetak godina.
Vidite na slikama. Ja sam radio taj premaz na prekookeanskim brodovima na camcima i splavovim.
Na objektima koje smo uradili 2006 jos uvek stoji kao da je nov.

Kapetan:

--- Citat: Akers  04, 05, 2013, 11:27:19 pre podne ---Uradite Internationalov 655 antifauling samopolirajuci i mirni ste minimalno 5 godina.
On je predvidjen za slanu vodu na slatkim vodama moze a traje i desetak godina.
Vidite na slikama. Ja sam radio taj premaz na prekookeanskim brodovima na camcima i splavovim.
Na objektima koje smo uradili 2006 jos uvek stoji kao da je nov.

--- Kraj citata ---

gde moze da se nadje ?

Akers:
Imam ja jos par kanti.Moze da se naruci iz Rumunije,Belgije,Engleske nema ga u slobodnoj prodaji u srbiji meni je ostalo od velikih brodova.

Malo pre smo namazali jedan camac,uradili poliuretanski lak iznad vodene linije a  ispod vodene linije antifauling 655 postavicu slike za par dana/
Pozdrav.

Akers:

--- Citat: dalibor  27, 03, 2013, 19:19:10 posle podne ---Direktno na epoksi smolu u 2 premaza.
Ostalo ga je u tragovima. Sa obzirom da treba da ga vadim u aprilu. Bilo bi pametno da saznam koji da kupim za ovaj isti postupak.
Ništa ne bi menjao pošto se pokazalo dugovečno.

--- Kraj citata ---

Moras uraditi ceo sistem pre antifaulinga Prajmer pa osnovnu pa medju premaz pa onda antifauling ukupno da debljina bude 200mikrona suvog filma.Kada ovo uradis i posle 5 godina  mora biti kao nov
Ti si verovatno koristio Zorkinu Moravia Rafaelo to sam ja koristio kada sam farbao brodove za drzavne firme JRB,Heroj Pinki,Plov Put BG itd ne preporucujem nikome.
  Zorku Boje je kupila Finska Tikkurila ali nije im kavalitet bas neki a cene su im dosta jake nudili su meni boju za velike brodove

Kapetan:
e sad meni je jedrilica plasticna .. imas li prajmer za plastiku ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju