E, ovako treba... > Palubna oprema
Odrzavanje tende na plovilu
maverick:
meni cerada dobije onog zelenog jer je drvo u samoj blizini...domestos skida sve detaljno....a poslije kad se osusi premazem voskom koji sluzi za plasticne camce...zasto..ne znam...netko mi tako rekao i vec par sezona to radim...
bugi:
--- Citat: zoki novus 17, 03, 2013, 20:18:46 posle podne ---AXEL Sgrasso nema bolje....
Ako je platno onda cetku u ruke i trljaj...
--- Kraj citata ---
Vala pere za medalju...
vlajko45:
Nova PVC cerada na čamcu je postavljena pre 11 godina. Strana koja je izložena suncu je dobila fleke i pore od UV zračenja. Da li vam je poznato da li kod nas postoji boja pogodna za farbane PVC-a koja dobro prijanja i trpi savijanje?
Nađoh na netu firmu iz Španije koja ima boju u spreju i na litar ali ne znam kako bih naručio da pošalju za Srbiju a i ne znam da li mogu da se uvoze sprejevi i boje bez špediterske usluge i carinske procedure.
https://www.repaintweb.com/index.php?lang=en
BataVoja:
Treba naći pravo sredstvo za čišćenje tendi. Ja sam dobio iz inostranstva Awning Cleaner od firme Camco Manufacturing i stvarno je super, ne oštećuje ciradu a odlično pere fleke i prljavštinu i izmet od ptica itd. Rastvara se sa vodom u određenoj srazmeri. Ja mislim da može da se naruči preko interneta i od neke druge firme.
vlajko45:
Hvala za info! Pogledaću malo po netu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju