Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Zoki NOVUS

(1/5) > >>

Misha D:
Bejah u dilemi da li da se Zokiju obratim samo na pp ili ovako, ali mislim da ce biti jos clanova foruma koji dele moje misljenje.
Kratke, ebitacne i izuzetno duhovite, a efikasne komentare koje on vec godinama izbacuje na ovom i drugim forumima, bas mi/nam ulepsavaju ove zimske i ne samo zimske dane.
E, sad da li on to sam ispaljuje ili ima ekipu scenarista oko sebe kao ispomoc ne znam, ali ne vidim ko bi mu mogao biti konkurencija za njegovo mesto sefa F odeljenja, te sam pristalica da mu damo titulu pocasnog predsednika istog.
 ffff ffff ffff ffff ffff ffff ffff ffff ffff ffff ffff ffff ffff ffff ffff ffff ffff ffff

deda:
Kao prvo , protivnik sam stvaranja kulta licnosti ! E sad dal je Novus licnost , ko zna ! jh

Mozda nisi primetio Miso ali on od pre neki dan ima jedinstven cin na forumu , i to crvenim slovima.......Predsednik Ф  odelenja!!

Takodje , obrati paznju da se jedino  njegovo ime crveni !! Dali od stida ili od funkcije ostaje dilema !! lol

Misha D:
znao sam da nisam usamljen u ovoj odi njegovoj licnosti i delu. thumbup

HOGAR:
E,sad ste ga uprskali,sve.Covek spontano duhovit,i ako pocne da razmislja,zbog Vas,ode sve .... mislim nizbrdo

sale.m79:
 clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju