E, ovako treba... > Enterijer
Eko koza sa imitacijom stepa
zoki novus:
--- Citat: kodar 11, 03, 2013, 22:41:56 posle podne ---
--- Citat: zoki novus 10, 03, 2013, 18:38:54 posle podne ---Ako meterijal kosta 10e po kvadratu ( u hr) kako onda kod nas da bude toliko sa radom?
Jedimo ako imas 300 kvadrata za rad pa da se dogovarate stri
--- Kraj citata ---
Nismo se razumeli...
Prica se o eko kozi koja na sebi vec ima sundjer i stepove, pa je pitanje bilo moze li za 10e/m2 da se napravi prostepana ekokoza sa sudndjerom
Naravno da se ukrajanje po modelu i obliku sundjera naknadno naplacuje
--- Kraj citata ---
e to bi po sadasnjm cenama mozda i moglo
kodar:
--- Citat: broker975fx 10, 03, 2013, 18:21:43 posle podne ---Tesko ce ti to poslati Meverik, on je iz HR, nije valjda da tog materijala nema u Beogradu i okolini?
--- Kraj citata ---
Danas sam bio u zemunu na navedenoj adresi i videli ste cenu. Vise nego duplo skuplje...
Zasto bi onda bio problem posto brze poste ima i u HR a tamo imam poznanike... Maverick posalje prijateljima a oni meni i problem resen a ostatak para od razlike u ceni pokrice trosak za majstora... harm
broker975fx:
Što je bre to tako skupo 3000 RSD je baš mnogo, proveri kod ovog čoveka što je okačio na sajtu ove kataloge kolika je cena - možda je povoljnije (mada čisto sumnjam) 0641262798
A da ti neko šalje iz HR ili bilo koje druge zemlje ti je uvozno/izvozni posao pa zato mislim da sa brzom poštom neće ići ili će biti komplikacija, tipa carina i slično
kodar:
--- Citat: broker975fx 11, 03, 2013, 23:07:15 posle podne ---Što je bre to tako skupo 3000 RSD je baš mnogo, proveri kod ovog čoveka što je okačio na sajtu ove kataloge kolika je cena - možda je povoljnije (mada čisto sumnjam) 0641262798
A da ti neko šalje iz HR ili bilo koje druge zemlje ti je uvozno/izvozni posao pa zato mislim da sa brzom poštom neće ići ili će biti komplikacija, tipa carina i slično
--- Kraj citata ---
Ma jok... Nisam ni mislio da mi salju prijatelji iz HR zvanicno postom nego nekim busom ili po nekom pa to je kada se lepo spakuje velicine dva para farmerki... Pa dok nije bilo brze poste sve su to kondukteri u autobusima raznosili pa cak i preko grane...
Onaj sto je okacio kataloge trazio je 2400 rsd 2010.god a sada je i on verovatno tu negde oko 3000...
kodar:
--- Citat: Dule 12, 03, 2013, 19:48:37 posle podne ---A da li se radi o istom materijalu?
Velike su tu razlike u kvalitetu. Kod mene štepana eko koža traje već 5. godinu a da nije izgubila na kvalitetu. Radio mi je majstor iz Mirijeva. On je nabavio materijal. Nije bilo jeftino.
--- Kraj citata ---
Slazem se Dule
Nema jevtino a dobro,to nikada nije ni moglo
Necu da zurim,predhodno cu se dobro raspitati. Jel kod tebe eko koza stepana pravim koncem ili je imitacija konca. Ako malo bolje pogledas vidi se razlika
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju