Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Najveća regata u Srbiji - Ekološki karavan "Reka" od 27. jula do 5. avgusta
SALE NB:
Pa... nekome je premalo, drugima previše... meni je 10 dana prava mera! Verujem da je većini zaposlenih teško odvojiti više vremena.
Koliko sam shvatio, regata je organizovana tako da svako može da se priključi na svakoj stanici i da je napusti kad mu je volja. Ko poželi da produži boravak ili da se isključi negde usput- ko mu brani?!
Kako bilo, Marina i ja smo već odavno isplanirali baš ovu maršrutu, pa ćemo se priključiti regati. Godišnji odmor sam već najavio, tako da ostaje da malo pripremimo čamac i 28.07. ćemo isploviti sa "Venecije", sa ostalim regatašima.
zabac:
Naravno, svako moze da se prikljuci regati kad i gde zeli, isto tako i da se iskljuci iz nje, samo je potrebnoda obavesti momke koji vode evidenciju o ucesnicima i sve je sredjeno.
marke:
Imam pitanje u vezi goriva - cisterne. Mislite li i na ucesnike s dizel motorima i na one sa benzinskim?
Ako bude gratis goriva to je sjajno a ako ne ne smeta. sha
Vaznije je da goriva ima i da je kvalitetno (bez vode). Cisterne umeju da budu zamuljene na dnu.
Predpostavljem da nece biti problema ali bolje da skrenem paznju na vreme. 25648
Pozdrav svima , i nadam se da cemo svi uzivati na regati. 114
Jezerash:
Pitanje za organizatore. Koliko će se odprilike kilometara dnevno ploviti ?
SALE NB:
Nisam organizator, ali od St. Banovaca do Pančeva ima nešto preko 40km, a slična je udaljenost i do sledeće stanice- Smedereva. Rekao bih da je to neka mera, oko 40-50km dnevno.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju