Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Najveća regata u Srbiji - Ekološki karavan "Reka" od 27. jula do 5. avgusta

<< < (37/39) > >>

LSI:

--- Citat: zoki novus  12, 09, 2013, 23:43:14 posle podne ---E moj Lazo samo se ti Beci a dal ce mo mi na forumu docekati da jednom kazes: evo me na camcu!
To bi bila informacija a to dal si u Becu,Berlinu ili Maloj Mostanici nikog ne zanima... kuku

--- Kraj citata ---

Biće, biće, Zoki. Biće i to, videćeš.

igorbos:
Eeee,Lazo,Lazo..pored takve direktorke dokoni sjedite u sobi i domundjavate se s nama...ccc
                                                                         dodo       oops          kuku

marke:
A bre Nikola mnogo si uporan.

Na ovih 4-5 prevodnica se nije nista pomeralo jer si u vodi koja je mirna kao ulje u tegli a zavetrina je sa svih strana od zidova prevodnice i bas nista se ne desava. Da ne vidis kako voda raste duz zidova ne bi ni znao da se nivo menja.  Na celoj ruti regate niko se od 86 posada nije povredio niti potukao, nije bilo nikakvih ekscesa sa domacinima ni svadja.  Sto rece Sale negde posle prve prevodnice: "I ovo smo savladali, sad je samo rutina".

Provod maximalan, preporucujem.
 114

Kapetan:
marke ja nisam rekao da je bilo problema... ali po meni je ovo neodgovorno prema ljudima u prevodnici ... ako ne vidis sta je moglo da se desi ne znam sta da ti kazem ...

dalibor:
Šlemove na glavu i prsluke  navući pa lagano u prevodnicu.
Bre Kapetane od svih sa kojima sam pričao rekli su da je sve proteklo  ok!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju