Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Najveća regata u Srbiji - Ekološki karavan "Reka" od 27. jula do 5. avgusta

<< < (29/39) > >>

Kapetan:

--- Citat: Arsa  16, 08, 2013, 19:46:06 posle podne ---Onda smo otišli u Banatsku Palanku koja nas je takođe lepo ugostila i prikazala nam svojih 5 kafana ali ono što mi je jako teško palo to je da NISU IMALI NI JEDNU KANTU ZA ĐUBRE NITI KONTEJNER.  taz

--- Kraj citata ---

Arso to je normalna pojava izgleda u Srbiji ... ljudi sami nose na deponije, ili se odredi dan u nedelji kada se recimo u 20 uvece iznese djubre a djubretar prodje i pokupi .... To je recimo i u centru Beograda u par ulica (Kneza Milosa) oni recimo svako vece iznose u periodu od 19:45 do 20:00...

ok shvatam sta si hteo da kazes al jedna lasta ne cini prolece, kao sto ni jedna regata ne cini pocetak turisticke sezone ...

Arsa:
Nisi me baš shvatio. Iz razgovora sa meštanima čuh da se đubre baca u Dunav ili spaljuje u blizini tih kafana. Nikakvi đubretari im ne dolaze u selo.

Nisam ja ništa loše hteo da kažem.

Svestan sam da su meštani tu nemoćni i da je opština ta koja se pita.

Al ipak, bili smo poprilično smešni kada smo ujutru izašli iz brodova i redom počeli da se raspitujemo za mesto gde se može odložiti đubre.  taz

Kapetan:
umph ... sta reci  56568

deda:
  @ Titel je posebna priča, pošto ništa nije bilo organizovano, a štošta obećano. napisa Sale NB.............

Pa da pojasnim .... u razgovoru sa mestanima Titela saznao sam da je obrazlozenje turistickih radnika tog mesta bilo da je to ugovorila prosla vlast i da oni sa time nemaju nista !!! 56568

Inace opstinu sada vode veliki spasioci Srbije , preposteni , prepametni , da ne duzim SNS!! 56568

deda:
..............................

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju