Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Sajam Nautike 2013
zorter:
.............. posle razgovora uz pice sledi vreme cutanja uz "mesano meso" ..........
Sci:
Ja zakasnih par minuta i ne sretoh nikoga (doduse i ne poznajem nikog po liku, pa ne bi pomoglo ni da smo se mimoisli). Dugo sam se zadrzao na samom sajmu, neleteo na sam pocetak predavanja o dozvolama za skipere, predavanje drzao gospodin iz Lamar-a. Tu se fino zadrzah sat i po vremena, bila je to korisna i zanimljiva diskusija.
Posle toga prosetah po sajmu, naravno najduze se zadrzah kod mikrotonera, mada je bilo finih camaca, bas dobar izbor za svaciji dzep (osim za sirotinju sail). Steta samo sto nije bila jos neka jedrilica, neki krstas od bar desetak metara.
Setajuci uoznah gospodju Ljiljanu Kresojevic, pa se fino ispricasmo u vezi njenog putesestvija, strahovanja, komplikacija na moru i van njega i srecnog povratka. Kad je bilo najgusce molila se Bogu i Andjelima da ih dovedu ponovo u Srbiju i Bog im je na njihovu i nasu radost uslisio molitve. Kasnije upoznah i Branka koji je bio u razgovoru sa nekim poznanikom, pa nismo uspeli da izdivanimo po koju. U svakom slucaju im cestitam na uspehu, posebno Ljiljani na istrajnosti i izdrzljivosti, treba preci Atlantik 114.
Parkirana makina...
Malisa...
Sci:
....vetar u jedra, ima li sta lepse...sloboda, mir, tisina...reka, jezero, ili more... m4 ok
Lepi motori...
Na kraju slag na torti...nisam cekao ja cceo dan dzabe eek bongo...
I nas lepi most koji me uvek iznova fascinira... kgk 114
zoke:
Kao sto red i obicaj nalaze da se javimo da smo stigli lijepo i sretno kuci sasajma. Kao prvo da se zahvalim u ime ekipe iz brckog,domacinima(da ne nabrajam znaju oni dobro ko su to stara provjerena ekipa) na lijepom druzenju i gostoprimstvu. Sajam smo obisli i vidjeli sta smo vidjeli,za nas dosta kakav je takav je nas je,malo smo se druzili jeli pili i naravno zaj.......li . Neznam kako vama ,nama lijepo,da je bogdom cesce.Za sve mudrace sa naseg foruma koji nisu dosli njima na dusu ,ovo mudrace se odnosi za one koji sve mogu i hoce a nemogu jednom u godini da odvoje par casova druzenja uzivo za ono u sta se kunu i i tvrde na forumu da su uvijek za sve i kad god treba,a da netupim moja ocekivanja nisu iznevjerena ,tacno sam znao ko ce da dodje ,ti su i dosli .
Jos jednom hvala drugarima od ekipe Nautickog kluba "MOJA LADJA" Brcko
zorter:
Ja se iskreno nadam da je sledeci susret u Brckom. Nije vazan razlog, samo da se okupimo i po ko zna koji put prepricamo iste price... hi 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju