Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Sajam Nautike 2013

<< < (12/19) > >>

igorbos:

--- Citat: Kapetan  09, 03, 2013, 11:05:35 pre podne ---ja cu morati da okasnim .. koliko jos ne znam ...

--- Kraj citata ---
I ja isto.....kako se prije nisam ovoga sjetio!    kuku     lol

LSI:
Neki došli kasnije, a neki ni kasnije.
Neki otišli ranije, a neki, opet, malo kasnije, a neki i okasnili.

A ja - stigao na vreme (i nisam okasnio). I nije mi žao.
Posle toliko vremena srelo se veće društvo naših iz Beograda i naših iz Novog Sada (ovo dodajem naknadno - ja, kao Novosadjan, trojku iz Novog Sada nisam ni osetio kao neke goste sa strane, pa im se ovog puta izvinjavam što sam propustio da ih pomenem) i naših iz Brčkog.

Posle obilaska sajma, koji je, po mom mišljenju, bio bolji nego prošle godine, okupili smo se u restoranu "Jelena" (ili tako nekako) pored restorana "Stenka".

Uz lepu ikebanu na stolu (koja nije dugo potrajala) u živom razgovoru, vreme je brzo prošlo i ostalo je mnogo tema za neku drugu priliku.

A evo da vidite kako je to bilo i ko je to bio tamo:

leptirica:
Ih, a nisi slikao i kada smo mi bili...

LSI:

--- Citat: leptirica  09, 03, 2013, 19:21:45 posle podne ---Ih, a nisi slikao i kada smo mi bili...

--- Kraj citata ---

Kajem se, kajem.
Ali mnogo ste rano otišli, a ja dok sam "upalio"...

IKA:
Mirjana,strpljenja .Imamo mi insajdere koji još nisu stigli da se raspakuju,Po dosadašnjem iskustvu izveštaji tek slede.Ako pak samo LSI postavi svoje slikice,onda se nešto zabrinjavajuće dešava.
Trebalo bi neko da proveri jesu li svi izašli iz Jelene ( bez dvosmislenosti molim)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju