Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Stari Slankamen - danas
LSI:
--- Citat: oblak 21, 05, 2017, 20:39:11 posle podne ---Lazo, koje je godiste, nodel i koliko kosta takva prikolica? Da li moze da se registruje? Ja bih je vukao u Grcku
--- Kraj citata ---
Приколица је произоведена 1994. године (не би се рекло по изгледу али јесте - имам оригинал папире првог власника). Тад је плаћена 18.870 швајцарских франка.
Модел је WILK 540 T.
Свака приколица може да се региструје уколико се приликом увоза пријави на царини и плате царина и порез.
Да би то могло, приколица мора да има сертификат (COC), технички преглед, саобраћајну, купопродајни уговор. А онда следи игра око процене вредности - шта год написали у уговору, исто је као код увоза аутомобила - цариник процењује на основу неких каталога...
Са оваквом приколицом можете ићи било где јер је топлотно изолована па се може користити и лети и зими (има свој систем грејања).
Код нас су цене различите (погледајте по огласима - од 1.200 до преко 5.000 евра, видео сам у огласима и приколице које нуде по ценама између 10 и 20 хиљада евра), зависно од година, очуваности...
Ако неком може бити од помоћи, могу да помогнем да ступи у везу с човеком који је мени нашао и довезао приколицу - могу само да кажем да сам веома задовољан начином на који смо ово обавили. Веома коректан млад човек.
Zoran T:
Lepo to izgleda...ako mozes kad je postavljas gledaj da ti vetar(ili neka salauka)udara u stranu na kojoj nisu vrata zbog tende...taj frizider tj cela kuhinja je elektroluksova...frizider je amonijacni a rad ii na 220 i na 12 i na plin...
LSI:
--- Citat: Zoran T 21, 05, 2017, 22:06:49 posle podne ---Lepo to izgleda...ako mozes kad je postavljas gledaj da ti vetar(ili neka salauka)udara u stranu na kojoj nisu vrata zbog tende...taj frizider tj cela kuhinja je elektroluksova...frizider je amonijacni a rad ii na 220 i na 12 i na plin...
--- Kraj citata ---
Морам да унесем исправку у овај текст - обележићу масним словима исправку:
Зоране, хвала на овом објашњењу за фрижидер.
А што се тиче положаја приколице, разумео сам савет али тешко могу да га испоштујем.
Код нас тамо ветрови дувају или са севера или са југа, можда југоистока.
Приколица је "леђима" ИСПРАВКА: "левим боком" окренута северу. Само тако, кроз прозоре имам погледа на Дунав и понтоне.
Тенда ће бити на супротној страни, па колико издржи.
Sent from my P9000 using Tapatalk
mossi:
114 za kamper! thumbup hi
LSI:
Управо сам се вратио из марине у Старом Сланкамену, па ево да вам се јавим с пар реченица...
Одакле да кренем?
Лепо јутро, сунчано, топло...
Покупио сам унуке (двоје старијих) и с њиховом бабом запутих се ка марини. А кад смо стигли, унуци су једва дочекали да утрче у нову приколицу.
Унука је била прва која се успела на спратни кревет, а онда је уследило скакање и играње које је трајало читавог дана.
Занимљиво, и поред веома топлог дана и потпуне изложености сунцу, у приколици је било пријатно за седење. Мора да је заиста добро изолована.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju