Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Stari Slankamen - danas

<< < (41/65) > >>

LSI:
И како завршити ову кратку репортажу? Сабрао бих се ја али још сам опијен ваздухом са река, још су ми пред очима све оне слике које су остале неснимљене али које остају за увек у сећању.

Пловили смо нешто више од два сата. Препловили смо нешто око 20-ак километара. Просечна брзина била је око 15 км/сат при нешто између 3500 и 4200 обртаја. Највећу брзину од 25 км/сат остварили смо при 5020 обртаја на пуном гасу. Потрошено је нешто мање од четвртине резервоара - 6-7 литара, ако је веровати пловку на чепу резервоара.

Ето, толико од мене о данашњем дану. Надам се да сте и ви уживали макар мало крај воде или на води. А ако нисте данас, покушајте првом следећом приликом.

LSI:
Копка ме нешто, да ли ће ове слике и на форуму изгледати лепо као што ми изгледају на телефону?

На првој је моја унука на почетку пловидбе. Слику сам назвао: Питам се питам - где ли смо то кренули?

Још један леп снимак Тисе - све ми се чини, ако га не поставим, огрешићу се.

И на крају, ево како изгледа улаз у Бајбок, поред карактеристичног светионика.

MiletaStamat:
Bravo Lazo, obradovao si danas ne samo sebe, već i porodicu, prijatelje, zaista je šteta ne iskorostiti ove tople dane i ne ploviti. Ja sam danas imao nekih obaveza, ali nisam izdržao da sa suprugom posle podne ne odem malo do barke. Nismo ništa upecali ali doček mraka na barci je neponovljiv doživljaj, pogled ka gradu koji polako tone u mrak, svetla koja se pale, odsjaj svega toga u reci, pravo uživanje.

Sale Rea:
To je to Lazo !
Jedan predivan dan sa porodicom koji će i oni pamtiti.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

DuleN:
Uf, nisam ni znao sta sve ima u nasoj marini:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju