Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Stari Slankamen - danas

<< < (39/65) > >>

MiletaStamat:
Lazo i sam boravak pored reke prija. Meni žao što juče nisam imao više vremena da se družim sa vama, da malo prošetam po pntonima, pogledam čamce jer mene i to odmara. Dosta mojih drugova gleda besne automobile, raspravlja o modelima snazi motora i opremi na automobilima, mene to ne zanima, ja bih umesto toga samo gledao čamce i uživao pored reke. Mada i ono malo vremena što sam juče proveo u Čardi, par rečenica izmenjenih sa tobom, Markom napunilo me je pozitivnom energijom. Još da je DuleN bio tu doživljaj bi bio potpun. Verujem da ću sledeći put imati više vremena a onda Lazo isplovljavamo malo sa tvojim čamcem da posečemo Dunavske talase  kgk

LSI:
Ја данас нисам издржао. Да нисам отишао у Сланкамен - умро бих начисто.

А у Сланкамену...

LSI:
Стадох на понтон па погледам у зеницу сунца, а тамо...

LSI:
Покупио мало воде око оног сабирника испред цеви за пражњење воде из чамца, упалио мотор да мало ради у месту, да га спремим за вожњу, кад...

Наиђоше пријатељи из Батајнице, али они - прави, којима се човек од срца обрадује.

Пар минута и све је спремно...

LSI:
Боже, како је данас било лепо бити на води и пловити!
Ветра готово да и није било. Дунав миран и некако тром, наставља ка далеком Црном мору али ми смо се одлучили да га не пратимо већ да га само пресечемо и упловимо у Тису.

А Тиса...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju