Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Stari Slankamen - danas

<< < (29/65) > >>

LSI:
Ево још један леп дан је за нама.
Ову суботу провео сам са комплетном породицом у марини у Старом Сланкамену. Скупили се моји, да коначно виде и чамац и приколицу.

Нећу вам данас приказивати слике на којима се види мој зет како пече роштиљ (а био је баш добар!). Уместо тога, ево неколико слика да видите да смо се бавили и наутиком.

Ћерка и зет и моји унучићи мирно су сачекали да деда Лаза пристане уз понтон (истина, мало сам бупнуо али нека, навежбаћу ја то).

LSI:
Из марине до Дунава испловили смо низводно од марине. Сонар је показивао да је дубина била 50-60 центиметара али уз мали гас прошли смо без проблема.

LSI:
Током пловидбе, Марија нам је задавала највише проблема - стално је негде хтела да оде, да се попне на седиште, да дохвати талас, да окрене волан...

LSI:
И док смо пазили на малишане, да не изгубимо неког уз пут, за час смо се обрели у Тиси, из које смо брже-боље утекли, кад смо видели да је добар део реке покривен дрезгом, сочивицом или већ шта је то зелено што плива по површини.

Пловидбу смо наставили низводно Дунавом, према Сурдуку, плашећи галебове који су нам се налазили на путу.

Управљач сам препустио сину, али ту је био и унук, па су Небојша и Душан већи део пута управљали заједно. Наравно, то није могло да прође без Тедоре.

LSI:
Пошто је осетила да је у сигурним рукама, правих капетана, Теодора је пажњу усмерила мало на изглед прстију

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju