Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Stari Slankamen - danas

<< < (27/65) > >>

srsa:
Добро је да си решио проблем, нисам ни сумњао.   clap  clap  clap      Али остао си кратак за извештај са пробе глисирања са 2/3 или 3/4 гаса, а то је права ствар. Важно је да није пун гас да се мотор не мучи. 

LSI:
И Богу је требало седам дана да направи свет.  Не морам ни ја баш све за један дан.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

zankiki:
Nemoj samo da se razočaraš ako se sa prvih pecanja vratiš bez ribe. Stanje na vodama je takvo da se i nama iskusnijima to dešava.

(Sad će neko da napiše - meni se ne dešava)  sajkaca sajkaca

LSI:
Занкики, у свету је веома популарно посматрање птица. Мени је то било веома чудно, да постоје неки људи који се мувају ту негде, по природи, и посматрају птице у крошњама, броје гнезда, бележе колико има младих у њима, праве кућице...

После сам схватио да постоје и људи који више воле да камером фотоапарата за сва времена сачувају успомену на кратак сусрет с малим пернатим чудима природе. Мислим да би и ми (ево, већ себе убрајам у ту групу) пецароши требало масовно да се сврстамо у поклонике "ухвати и пусти" и да једноставно уживамо у богатству и разноврсности рибљег фонда.

Не кажем ја да никад нећу кући однети рибу... Не, сигурно ћу је понети (ако је уловим). Али биће то зато да тиме крунишем задовољство пецања. Само, то ће бити риба у мери, уловљена на дозвољеном месту и у време кад није ловостај. Ипак, основа пецања биће задовољство самим боравком на води и у покушају да се риба нађе и ухвати.

Zoran T:
Dobro je...rasteretio si motor dobio na brzini...sad samo vozikanje i uzivanje...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju