E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Ebay - lep remorker na prodaju

<< < (3/4) > >>

broker975fx:

--- Citat: maverick  10, 02, 2013, 16:29:18 posle podne ---Tamo doista za malo novaca dodjes do prave stvari

--- Kraj citata ---

Pa mogu ti reći da i nisam stekao baš takav utisak, pogledao sam par stranica oglasa i mogu ti reći da cene nisu uopšte tako male. Ovaj Tug je još uvek na aukciji i živo me zanima koja će cena biti postignuta, trenutno ima 5 ponuđača. Brod ako sam zapamtio je oko 50t ako je kod nas staro gvožđe kilo oko 25 RSD - to je oko 15000 usd za staro gvožđe. Biće zanimljivo videti koja će cena biti za 4h

broker975fx:

--- Citat: ladjaVlajko  10, 02, 2013, 16:53:53 posle podne ---"Reserve not met" znači da se neće prodati po toj ceni.

--- Citat ---A reserve price is the minimum price the seller will accept. This price is hidden from bidders. To win, a bidder must have the highest bid and have met or exceeded the reserve price.
--- Kraj citata ---

Prodavac ga jeste stavio na aukciju ali je postavio i minimalnu cenu koju bi prihvatio. Ako brod na aukciji ne postigne tu minimalnu cenu neće se prodati. Znači nemojte da se pecate na tu nisku cenu jer to nije cena po kojoj će biti prodat, ako će biti prodat.

--- Kraj citata ---

bedak, jel bude posle objavljena njegova minimalna cena?

ladjaVlajko:
Dobro pitanje.
Iskreno ... ne znam.

maverick:
Nisam primjetio za minimalnu cijenu..ali da, ima je i nama nije vidljiva a nije ni onima koji se natjecu...

dzoni:
ode za 10 soma u zadnjoj sekundi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju