E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Suvi premaz... Ultra Ever Dry...
Akers:
Moras uraditi prajmer i za cink i za aluminijum ako ti neko kaze da moze bez toga laze te.
Moras da matiras cink smirglom i da namazes najkasnije 4 sata posle toga jer se pojavi oksid koji ti i ne vidis a od njega se ljusti farba.
Jedini svestki priznati proizvodjaci boja su International,Hempel,Sigma,Jotun,Ameron probaj da kupis nesto od njihovih proizvoda.
Pitura Helios Zorka itd to je najniza kategorija to nije boja za plovne objekte.
Primetio sam da svi na forumu komentarisu da su jako zadovoljni kada nesto ofarbaju pa im to traje 1godinu,dve godine,tri godine Ljudi moji kada vam neko kvalitetno pripremi i ofarba objekat morate biti mirni barem 5 godina jedino su moguca mehanicka ostecenja a i za to postoje boje koje se ne mogu ostetiti...
Kolika ti je povrsina koju farbas da ti ja posaljem postom sistem boja sa kojim ces biti miran preko 10 godina.
Pozdrav
Akers:
Poslacu ti ja postom gratis ceo sistem da ofarbas to da vidis razliku.
Arsa:
--- Citat: Akers 04, 05, 2013, 20:53:58 posle podne ---Poslacu ti ja postom gratis ceo sistem da ofarbas to da vidis razliku.
--- Kraj citata ---
E sad si se zakopao za sva vremena!!! lol
Akers:
--- Citat: Arsa 05, 05, 2013, 07:26:14 pre podne ---
--- Citat: Akers 04, 05, 2013, 20:53:58 posle podne ---Poslacu ti ja postom gratis ceo sistem da ofarbas to da vidis razliku.
--- Kraj citata ---
E sad si se zakopao za sva vremena!!! lol
--- Kraj citata ---
Ne razumem :)
Arsa:
Razumećeš vrlo brzo kad počne navala na to gratis... lol
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju