E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Suvi premaz... Ultra Ever Dry...
Pera GARMIN:
--- Citat: gorance 09, 02, 2013, 10:44:42 pre podne ---DakleM,nisi ih jos namazao?
--- Kraj citata ---
Ja nisam, Belgijanci jesu i rezultati su jako interesantni.
Imali su prezentaciju tehnologije kod nas na katedri za Brodogradnju na Mašincu, prisustvovalo je mnogo učenih glava i postavljeno je dosta teških pitanja, i čini se da su odgovori zadovoljili. Čekam cenovnik i uslove pa da počnemo sa mazanjem Yastoga...
STG:
--- Citat: Pera GARMIN 09, 02, 2013, 15:34:08 posle podne ---
--- Citat: gorance 09, 02, 2013, 10:44:42 pre podne ---DakleM,nisi ih jos namazao?
--- Kraj citata ---
Ja nisam, Belgijanci jesu i rezultati su jako interesantni.
Imali su prezentaciju tehnologije kod nas na katedri za Brodogradnju na Mašincu, prisustvovalo je mnogo učenih glava i postavljeno je dosta teških pitanja, i čini se da su odgovori zadovoljili. Čekam cenovnik i uslove pa da počnemo sa mazanjem Yastoga...
--- Kraj citata ---
Taman ako je tako. thumbup
mossi:
Ajde, prosledi cenovnik i nama. m4 114
Slovenac:
PeraGARMIN,meni je brodić na suvom i treba obavezno da namažem zaštitu,puno me zanima ta tečnost tako da nas obavesti. 114
nijah:
Belgijanci jos nisu dosli do cene.
Proizvod je jos uvek u povoju, pa trenutno traze gde ce i kako ce da ga proizvode u dovoljnim kolicinama za ceo svet,
posto njihova porodicna firma u Belgiji nema dovoljno kapaciteta.
A kazu da ce po ceni biti konkurentan Hempelovom antialginu.
Kazu da ta nova nano tehnologija i nije toliko skupa, ali videcemo.
Za premazivanje je nebitna povrsina (celik, aluminijum, plastika...) samo se menja prajmer, i mora kopresorom da se nanosi.
A izgleda kao mastan i poprilicno tvrd teflon.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju