E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Kabina kao i uvek :)

<< < (9/11) > >>

shomysss:
Opet ja :-)...sutra idem sa kupcem u opstinu da uradimo kupoprodajni ugovor kakav je postupak posle???
Jel ima neke veze sto mi je camac registrovan u smederevu a ja sam sa zvezdare?

deda:
Zasto bi imao ? Kada zavrsite kupoprodajni ugovor jedan od vas dvojice mora da ide u Smederevo da odjavi camac ! Bar se ja tako secam ! Ukoliko menjas kapetaniju gde registrujes plovilo obavezno mora odjava !

barbanesa:
Uradis kupoprodajni ugovor platis porez u opstini stanovanja vlasnika camca ,ako je u Smederevu oni ti vrse procenu ako u Bgd u onda ides u Porecku 4 gde ti vrse procenu .Sa placenim porezom i bivsim vlasnikom prebacujes plovidbenu na sebe .Ovo vazi samo u Bgd kapetaniji da mora da se pojavi i bivsi vlasnik..Srecno obavezno ponesi i 2 bensedina jer su strasno azurni.. 4587
Da podseti me deda moras u Smederevu da odjavis camac

shomysss:
Ostaje u sd kapetaniji i registracija i novi vlasnik!znací da ponovimo :-):ja prodajem moj čamac koji je registrovan u sd kapetaniji a ja sam u bg-u :-)...sutra odlazim u opstinu sa kupcem radim kupoprodajni ugovor dajem mu plovidbenu i nemam vise nista???on sa Tim papírima ide u porecku gde mu procenjuju camac na osnovu ugovora?i kada plati to ide kapetaniju u sd i registruje?

shomysss:
Prava slika ide uz pitanje :)....Zato sto sam mislio da cu ga ostaviti za sebe ali mi je izleteo veci i lepsi njega sam kupio pa sam prodao moj i sada sam u kupoprodajnom ludilu :)...Jos nesto ? :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju