Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Regata Vode Vojvodine 2013

<< < (3/10) > >>

zoki novus:
Markuse sve sto sam napisao nije ni malo podcenjivacki i nije lepo da izvrces tudje reci i nameces  pogresne zakljucke. Ali to smo mi i tu nema pomoci,nazalost.
Za regatu V. Voda imam samo reci hvale  sto se tice organizacije i truda koji su ucinili organizatori.
Na regati je bio i veci broj mojih poznanika i drugara sa ovih prostora.
Samo sam hteo da naglasim da i kod nas ima camaca i camdzija i bas me zanima koliko bi plovila iz N Sada doslo na regatu od Beograda do Sapca ili Djerdapa?

IKA:
Pa uskoro ćemo imati prilike to da proverimo.Regata ;reka ; je prilika da se to proveri

zoki novus:
Jeste Dr Iko ali i regata Reka je prilagodjena Novosadjanima ( zavrsava izlaskom iz Tise ) sto i jeste jedan od njenih kvaliteta!

Gorio:
Bilo bi super kad bi neko uopste organizovao regatu do djerdapa,pa i onaj ko krene ka djerdapu treba da bude svestan svojih mogucnosti.Samo lud covek bi se usudio da krene a da je nesiguran i da to shvati kao salu.Nije Dunav kako kanali.Tako da i kad bi neko organizovao islo bi malo camaca.Primetio sam iz licnog iskustva da se ljudi mnogo plase da idu na Djerdap,ja im uvek objasnjavam da tamo niko ne ujeda stri stri stri stri a oni mi pricaju o velikim virovima i glupostima  stri stri stri stri

Terca:

--- Citat: Gorio  11, 03, 2013, 16:02:35 posle podne ---Zna li se tacna marsuta kojom se ide? Ja planiram ove godine iz Zemuna da idem bas Tisom i Backim kanalima.Mozda bi se i pridruzio regati ako se uklopim sa vremenom.

--- Kraj citata ---

Dosta teksta, a niko da odgovori čoveku...

Nema još zvaničnih informacija ali piše lepo da se plovi Tisom i bačkim kanalima. To znači da se dva kraka, "ozgo i ozdo", sreću prvi dan u Titelu, onda Aradac, pa Novi Bečej.
Povratak će biti verovatno Bečej, Srbobran, Bački Petrovac, pa kućama.

E sad, pošto regata traje 9 dana,  a jedan dan će se garantovano plandovati u Novom Bečeju, ostaje 1 dan da se plovi još malo uzvodno, a to opet znači do Mola ili Ade. Tipujem da je bivak u Molu.

Ovo nije zvaničan plan (nisam ja organizator) ali smem da se kladim u ladno pivo...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju