E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaća proizvodnja : Grba-boat
Kapetan:
vidi kad to nije jedaina takva prica... i kod drugih proizvodjaca je slicna prica... ne kod svih ali ima slucajeva...
hallamiti:
kako se pokazao ovaj camac na vodi.....iskustva????
ne izgleda lose.......jel moze da se poredi sa predatorom 495????
Darkobp:
Gledano sajt dobio sam osecaj da nije napravljeno vise od 2kom tog gliserceta
Deluju skroz neozbiljno i firma i izrada
Na tom camcu sto pitas nema ni gelcout-a nego ga gituju i farbaju znaci da nemaju ni ozbiljan kalup
Mozda gresim dusu, mozda je camac odlican ali ovako sa sajta i slika to nedeluje
Journey:
Majstor mi je rekao da ga je mazao želkom ako se tako kaže i da nije farban već da se u sloj ubacuje bolja dok je u kalupu tako da bolja ne može da mu se skine,što se kalupa tiče ima ih za korito i za gornji deo čamca sem što kalup za korito ima sa jedne strane crevca i pumpice kao za vakumiranje i napravjeni su od materjala za čamac a unutrašnja strana kalupa se uvek polira da bi se što lakše odvojila prilikom vađenja ,od gita kaže da je pravio uzorke za kalupe.
To je što sam čuo od majstora i ono što sam video tamo.
Jedino što me brine je to što napred gde korito ide u špic ima kao da je neko upustio burgijom rupu malo ne probušio,samo za to ga još nisam zvao da ga pitam jer sam bio ljut što je probio rok i zavlačio me,a to sam video tek kad sam izvlačio čamac iz kamiona kući.
Ovaj čamac ide sa kutijastim sedištima za vozača i suvozača samo sam ja odbio jer hoću da mu stavim rotirajuća na stubiću pa sam dobio tendu fraj u zamenu za sedišta.
ZoranPlovput:
Grba (Dejan Grbić) je obustavio proizvodnju zbog slabe potražnje odnosno prodaje. Prošle nedelje sam se na kratko sreo sa njim.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju