NAUTIÄŒKI E-SHOP > SVB.de i Segelladen.de

SVB Katalog

<< < (5/5)

Ljuba:
Ima jedna kvaka, izabrao sam robu, skinuli su VAT i poslali mi finalni predracun na email...medjutim ispalo je da je transport bas skup.
Vrednost robe je oko 100e a transport 33e sto u kombinaciji sa ovim nasim otimacima bas poskupljuje celu pricu.

Doduse, verujem da bi transport bio toliko i na vrednost od 500e (obracunava se po kilazi) ali sta da radim kad meni ne treba to toliko za sada, tako da cu da pauziram tu akciju.

Kapetan:

--- Citat: Ljuba  27, 03, 2013, 10:28:01 pre podne ---Ima jedna kvaka, izabrao sam robu, skinuli su VAT i poslali mi finalni predracun na email...medjutim ispalo je da je transport bas skup.
Vrednost robe je oko 100e a transport 33e sto u kombinaciji sa ovim nasim otimacima bas poskupljuje celu pricu.

Doduse, verujem da bi transport bio toliko i na vrednost od 500e (obracunava se po kilazi) ali sta da radim kad meni ne treba to toliko za sada, tako da cu da pauziram tu akciju.

--- Kraj citata ---

upravo to sto kazes..transportne troskove za sekstant, autopilot i jos par sitnica sam platio ukupno oko 40tak evra...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju