E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Hrom u kucnoj radinosti

<< < (7/14) > >>

giganova:
Kapetane nesto sam razmisljao o gelenderima za tvoj brod i predpostavljam da hoces i rukohvate gornje kao na slikama broda.E tu je problem nisam atestiran da varim u prisustvu zapaljivih materijala,ili ponesi rezervnu MUSEMU i par aparata za gasenje pozara(za nedaj boze)

Bane:

--- Citat: captjerry  18, 01, 2009, 11:41:25 pre podne --- to mi vise lici na sredstvo da kuvate vino...a led ce se sam otopiti :)

--- Kraj citata ---
Samo nije vino nego.............rakija, po principu fuck the pepsi...

Kapetan:
cemo kupimo i drugu musemu ako ova ode :)

drug_igrutin:
Giga svaka čast! :good:
Na tvom brodu je sve izvedeno ekstra, poliester, drvenarija, hrom....
Možeš da postrojavaš u 16 vrsta većinu domaćih proizvođača plovila i opreme! :)
Obzirom na kvalitet koji postižeš na svim detaljima nikako nema osnova da budeš u  :suicide: raspoloženju što još nisi završio radove!
Ipak za kvalitetnu izradu onakvih detalja treba puno vremena i možeš samo da  :dance1: :party: :dance1:

giganova:
Ma nije bas sve savrseno,prepravljam i ja uradim nesto pa mi se nesvidi,onda seci brusi krpi normalno tu izgubim par dana.Zadnji deo gde je smesten motor sam sekao tri puta i opet poklopac motora nenaleze idealno.Ima tu jos mnogo cega,dok sedim i gledam ga padne mi napamet mogao sam ovo ili daj doradi i ono itd.I dalje ostajem pri istoj izjavi da brod moze da se napravi bez skupih planova samo uz pomoc slika sa neta.Bice to lep brod dali ove godine ili sledece nebitno mi je.Da nije bilo izgradnje nikada nebi seo kraj kompa i upoznao mnogo divnih ljudi....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju