Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Skok cena registracije plovila - by LSI
Kapetan:
na zalost sve manje placamo a sve vise nalazimo rupe u zakonu ... ja sam iz protesta registrovao Chea na vesla , pa sad ti vidi brod od 2 -3 tone deplasmanac na vesla... al sta ces zakon dozovljavao ....
ukoliko ima interesovanja ja sam uvek za protest ...
Sale 1977:
Ćiro,prvi bih ja izabrao opciju neposlušnosti (čitaj,ne registrovanja glisera),samo da ne planiram sa njime da idem na more..e to je jedini razlog zašto moram da trpim da me pljačkaju ološi.. :(
Kapetan:
--- Citat: Sale i Sanja 1977 22, 04, 2013, 21:23:39 posle podne ---Ćiro,prvi bih ja izabrao opciju neposlušnosti (čitaj,ne registrovanja glisera),samo da ne planiram sa njime da idem na more..e to je jedini razlog zašto moram da trpim da me pljačkaju ološi.. :(
--- Kraj citata ---
na kojem to moru traze nasu registraciju ?
Sale 1977:
pa šta se desi kad me recimo u crnoj gori zaustavi patrola ili kako god se to zvalo i ja im pokažem plovidbenu dozvolu glisera koja glasi na prethodnu vlasnicu,a registracija istekla prošle godine u junu ili tako nekako? pride,problem je i to što bih na granici imao poteškoća zbog toga što plovilo nije na moje ime,bez obzira što sam već platio porez na prenos apsolutnih prava..
Kapetan:
prijatelju ti nemas problem sa registracijom nego sa vlasnistvom :) to je druga stvar ...
inace do 7 metara u crnoj gori se ne placa vinjeta...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju